Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 1.8T GTI או איביזה קופרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 19 חייל עושה יומיות

אני חושב בכיוון שתי הרכבים האלה

הגולף כיוון ה 2001-2002

הקופרה 03-04

מה יותר עדיף למה ?

עלויות אחזקה ביטוחים..........

והאם באמת ישנה לי בין צד ג למקיף כי מקיף בישבילי זה יהיה הון

יש לי יותר משנתייים רישיון דרך אגב

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגולף GTI דור 4 היא ללא ספק הגרועה מכל הדורות ה- GTI שהחברה ייצרה מעולם.

איכות הבנייה של הרכב אמנם מצוינת כרגיל, אבל רכב ספורט זה לא.

פורסם

אני לא מבין מה ההערה שלך תרמה לדיון כי פותח השרשור לא נקב במלה "ספורטיבית".

(נ.ב. הלא ספורטיבית הזאת האכילה הרבה כן ספורטיביות על המסלול המפותל ובג'ימי'נות)

דבר אחד בטוח : ספורטיבית או לא ספורטיבית, היא לא תשב כ"כ הרבה חודשים במדור מכירת הרכבים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הוא לא נקב במילה "ספורטיביות", אבל הוא מתלבט בין שני רכבים "ספורטיביים", ולכן הערה הזו אכן היתה במקומה.

לפותח השרשור- שני הרכבים מצויידים בהמון מכלולים זהים, וניתן "להוציא" מהם ביצועים זהים פחות או יותר. לכן אם הדגש הוא על רכב ספורטיבי- האיביזה נותנת לך תמורה טובה יותר למחיר. הגולף מציע אבזור נדיב יותר, איכות בנייה עדיפה ומראה סולידי שאני אישית מאוד אוהב.

פורסם

כמו שנאמר, כדאי שתהיה לך הכנסה קבועה. טיפולים וחס וחלילה תקלות עולים כסף. במקרה של הגולף זה הרבה כסף, לא יודע לגבי האיביזה.

ככה שאם אתה חייל ללא משכורת קבועה עדיף לך לשקול רכבים מסגמנט אחר שיתאימו יותר לתקציב שלך.

שלא נדבר על מחירי דלק(98) ואם קורה משהו לטורבו אז אתה נכנס לבעיה מאוד גדולה.

במידה ויש לך סכום כסף כלשהו ואתה מתכוון לבזבז אותו על הרכב(ללא הכנסה קבועה שיכולה לכסות את זה תוך כמה זמן) אני מציע לך לוותר על העניין. תשמור את הכסף לאח"כ.

פורסם
אני לא מבין מה ההערה שלך תרמה לדיון כי פותח השרשור לא נקב במלה "ספורטיבית".

(נ.ב. הלא ספורטיבית הזאת האכילה הרבה כן ספורטיביות על המסלול המפותל ובג'ימי'נות)

דבר אחד בטוח : ספורטיבית או לא ספורטיבית, היא לא תשב כ"כ הרבה חודשים במדור מכירת הרכבים.

אייל, איזו תגובה ילדותית, באמת.

הוא לא צריך לומר שהוא מחפש משהו ספורטיבי. ראשי התיבות GTI מגלמות את ההנחה שהרכב ספורטיבי. מי שמחפש "רגיל" לא מחפש GTI. הגולף דור 4 פשוט לא מקיימת את ההבטחה הזו.

ובקשר לזמן שהרכב יבלה במדור למכירה, זה תלוי במחיר שהוא יבקש. אם הוא יוריד את המכנסיים הוא יעיף את הרכב בשנייה, ואם הוא ייבקש מחיר גבוה גבוה מעל המחירון זה יכול לקחת הרבה זמן. זה אגב, נכון לכל רכב. גם ה- M3 הצהובה נמצאת ביד2 המון זמן. לפי ההיגיון שלך זה כנראה רכב לא טוב, כי איכות הרכב נקבעת לפי המהירות שבה הוא נמכר ביד 2.

בקיצר, אף אחד לא תקף אותך אישית, וגם לא את הרכב שלך. לגולף יש המון יתרונות על פני ים רכבים אחרים, כפי שכבר ציינו למעלה (איכות בנייה, נוחות, בטיחות וכו'). אבל, יש גם חסרונות, ולא צריך להיפגע ולא להגיב כמו ילד.

פורסם

לא אמרתי שתקפת אותי אישית ואת כל שאר הדברים שאתה מנסה לייחס לי,

פשוט אתה עונה את התשובה "C" לשאלה "מה עדיף : A או B ? " וזה נראה קצת מוזר.

לגופו של עניין: נראה לי שהשאלה שנשאלה כאן היא יותר ברמה ההיפותטית מכיוון שאין קופרות מהשנתונים שצויינו, וככל הנראה אין לבחור את הסכום לאחזקת הרכבים הללו , כמו כן אני מניח שהוא לא מודע לעניין שגולף GTI טובות נסחרות בין 10 ל20 מעל המחירון.

בשביל להתנייד יום יום לצבא הייתי לוקח משהו יותר קטן וזול (בעיקר מבחינת ביטוח וצריכת דלק) , למשל : פולו או איביזה "ספורט".

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לגופו של עניין: נראה לי שהשאלה שנשאלה כאן היא יותר ברמה ההיפותטית מכיוון שאין קופרות מהשנתונים שצויינו, וככל הנראה אין לבחור את הסכום לאחזקת הרכבים הללו , כמו כן אני מניח שהוא לא מודע לעניין שגולף GTI טובות נסחרות בין 10 ל20 מעל המחירון.

אני לא מכיר מישו אחד שישלם יותר מ10 מעל המחירון,אני גם לא מכיר מישו שישלם 10 מעל המחירון על גולף שהיא רכב טוב בפני עצמו,אבל זה שדחפו לו אותו מנוע כמו של הפאסאט של הזקנה ממול לא הופך אותו ל GTI אמיתי.

בשביל להתנייד יום יום לצבא הייתי לוקח משהו יותר קטן וזול (בעיקר מבחינת ביטוח וצריכת דלק) , למשל : פולו או איביזה "ספורט".

אגב,באיביזה טרחת לשים מרכעות על הספורט,על ה GTI של הגולף לא טרחת לשים מרכעות.

סליחה אם זה יצא קצת תוקפני,אבל אייל אתה קצת לא הכי אובייקטיבי (כמו כולנו),אבל זה לא סיבה להטעות את הבן אדם.

פורסם

באמת תגובות ילדותיות.

פותח הנושא שאל איביזה או גולף, נירקום נתן חוות דעת על אחד הרכבים ששאלו עליו. מה שנראה מוזר אלו התגובות שלך.

• תוכן חדש...