Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוללה למצלמת CASIO דגם EX-Z77

michaelbe6
שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שבוע טוב לכולם.

אתמול אני רוצה לצלם את הבת שלי עם המצלמה המדוברת שבכותרת ונראה כאילו הסוללה ריקה,חשבתי אולי אשתי סיימה את הסוללה ולא הטעינה ולכן לא ייחסתי לזה חשיבות.

אני בא להטעין הבוקר את הסוללה ,ובמקום הנורה האדומה שדולקת קבוע(מראה על טעינה),הנורה מהבהבת באדום,לא קרה לי מעולם התופעה הזאת.ניסיתי לקרוא בספר ההוראות שמגיע(באנגלית)מה אומרת התופעה ואין שום איזכור על כך,מן הסתם הסוללה לא נטענת.

למישהו יש ידע לגבי זה? האם הבעיה בסוללה או במטען? יש לציין שהמצלמה וכל הערכה בני שנה וחצי ככה שהם די חדשים(האחריות הייתה לשנה-נקנה בCAMERA4LESS).

ובהמשל לשאלה,היכן ניתן לרכוש סוללות מקוריות או תחליפיות בארץ(אין לי מושג בEBAY)-הסוללה מסוג LITHIUM ION דגם NP-20(לא אצבע נטענות רגילות).

תודה לעוזרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מאיזור המרכז אז אתה יכול להגיע לחנות בתל אביב או לחנות ברחובות עם המטען ועם הסוללה. רוב הסיכויים שהבעייה בסוללה עצמה. אין בעייה לבדוק עם סוללה חדשה את המטען ולוודא שהוא מטעין.

הנה האתר עם מחירים : www.reltronics.com

אני נמצא בחנות ברחובות. אם אתה מתכוון להגיע אז דבר איתי כדי שאני אוודא שהסוללה נמצאת במלאי.

אסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...