Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחממות בפוקוס 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שיש המון שרשורים בנושא,

אבל אני רוצה להיות בטוח לגבי משהו קטן בבקשה...

האוטו מונע והוא ללא תזוזה במשך שעה הוא אינו מתחמם,

לאחר מכן נסעתי על מהירות 80 קמ"ש והוא החל להתחמם ככל שהגברתי את המהירות,

הורדתי את הרגל מהגז וככל שהאוטו האט ככה גם ירד מד החום,

אני מדבר על עניין של פחות מ20 שניות מרגע שהמד חום היה בשיא החום ועד למצבו האופטימלי באמצע...

האם זאת בדיוק אותה בעיה שדיברו עליה בשרשורים הקודמים? כי לא מבין איך יכול להיות שהאוטו מתחמם ומתקרר בכזו מהירות

גם שאני עושה זאת שוב באותה נסיעה זה קורה.

או שאצלי מדובר בבעיה אחרת שקשורה רק לשעון החום??

האם אני יכול לנסוע ככה בנתיים?

החלפתי כבר משאבת מים, ניקוי רדיאטור (שזה כולל החלפת נוזל קירור) וטרמוסטט חדש.

אודה לכל העונים (ואםם חרגתי מהכללים אז תצרפו את ההודעה שלי לשרשור המתאים בבקשה).

תודה רבה חג שמח

אוהד

פורסם

ניסן, לפי התגובה שלו, אני מבין שכתוצאה מההתחממות הוא החליף משאבה, ז"א שהבעיה הייתה קיימת גם לפני ההחלפה.

אני חושב שכדאי לבדוק חדירת קומפרסיה למערכת הקירור, כי לדעתי יש סיכוי גדול שזו הבעיה.

פורסם

הבעיה בדגמים הללו שאנשים לא יודעים לעבוד איתם, לדוגמא אספר סיפור קצר, חבר טוב שלי היה צריך להחליף תרמוסטט ובית תרמוסטט עקב כמעט אותה התופעה של הבחור הזה וגם הייתה נזילה קטנה משם, בכל אופן הוא לקח את רכבו למוסך כללי לאחר כיום וחצי הוא מתקשר אליי ואומר לי אל תשאל הלכה לי משאבת המים אמרתי לו מה פתאום משאבת מים איך הגעת לזה? אז הוא אומר שכך אמר לו בעל המוסך, ביקשתי לדבר עם בעל המוסך ושאלתי אותו כיצד נוקז האויר מהמערכת הוא לא ידע לומר לי בכלל שצריך לנקז אויר במערכת הנ"ל, בקיצור אמרתי לחברי תקח את הרכב משם על גרר שם יבוצעו לך נזקים לרכב שיעלו לך אלפי שקלים.

חברי גרר את הרכב לביתו, הרכב עמד שם עד לסוף השבוע שחזרתי לצפון כעבור 20 דקות הרכב נסע באופן תקין לחלוטין.

בקיצור אם אני שואל שאלות בדרך כלל תיהיה לי סיבה טובה מדוע אני שואל, ננסה להוציא ממנו יותר מידע ממה שכתב על הבעיה וכך זה ירחיב את הנתונים לתת תשובה הכי מדוייקת שניתן.

פורסם
ניסן, לפי התגובה שלו, אני מבין שכתוצאה מההתחממות הוא החליף משאבה, ז"א שהבעיה הייתה קיימת גם לפני ההחלפה.

אני חושב שכדאי לבדוק חדירת קומפרסיה למערכת הקירור, כי לדעתי יש סיכוי גדול שזו הבעיה.

כפי שכתבתי קודם לכן כנראה שיש כיסיי אויר במערכת אטם ראש בעייתי הוא בהחלט יכול להיות סיבה טובה לכיסי אויר במערכת.

פורסם

תודה רה על התגובות,

אין איבוד של נוזל מערכת הקירור, המים היחידים שיוצאים זה מהמזגן.

בעבר קרה שהתחממה לי סובארו וכל המיכל מים בעבע ונזלו מים,

פה ממש כלום, כאילו שפותחים את המנוע אין שום תזכורת לכך שהוא היה חם (בקצה האדום) לפני דקה.

לפי מה שקראתי הבנתי שצריך להחליף אטם ראש מנוע,

החלפתי את המשאבת מים כחלק מהטיפול טיימינג, החום היה גם לפני ולכן כבר הכנסתי את זה על הדרך.

וכן, האוטו מטופל במוסך כללי.

מה לעשות מכאן?

פורסם

עדכון:

קודם כל אני רוצה להודות לכל החבר'ה בפורום שענו גם בהודעות הפרטיות.... תודה רבה.

חזרתי למוסך שהתקין את הטרמוסטט הוא פירק אותו וראה שכנראה הטרמוסטט החדש דפוק,

הוא החליף אותו עם אחד אחר (גם 82 מעלות) ועכשיו הבעיה סודרה לחלוטין.

מקווה שלא תחזור עוד חודש שוב.....

חג שמח לכולם ותודה רבה

• תוכן חדש...