Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם (במיוחד לאלו שביקרו באצטדיון טדי :-))

רציתי לדעת אם מישהו מבין אנשי הפורום יכול להצביע על איזה דגם ספציפי מדובר אשר זלל המון דלק.

אני מדבר על שנתונים 2003-2006 , האם האוטומט או הידני , האם ה 1350/1400/1500

תודה לעוזרים וגמר חתימה טובה

Golf 2008 MK5

פורסם

לא הייתה גסט עם 8 שסתומים.

הדגמים המוקדמים - 2003-2006 היו עם 12 שסתומים, והם נחשבים כבזבזנים יותר.

נפח המנוע המדוייק הוא 1341 סמ"ק

בערך מאמצע 2006 התחליו להגיע דגמים אחרי מתיחת פנים, המנוע הוחלף למנוע 16 שסתומים, הנפח המדוייק הוא 1399 סמ"ק, הם נחשבים ליותר חסכוניים, אבל עדיין צורכים הרבה דלק, ביחס לרוב המתחרות .

מנוע 1500 לא קיים.

מנוע 1600 קיים, נדיר מאוד יחסית, אולי 5% מכלל המכוניות. הצריכה שלו דומה פחות או יותר לצריכה של ה 1350, אולי אפילו טובה יותר

פורסם

ברחתם קצת מהשאלה שלי חברים,

איזה דגם לא זולל בשנתונים המדוברים?

האם הידני והאוטומט אוכלים אותו הדבר ? (לא הגיוני)

אבקש מישהו עם ניסיון שיתן תשובה, אחד שנהג על רכב כזה תקופה

וכמובן לפני הנפח, אני מעדיף את הקטן יותר

בברכה

Golf 2008 MK5

פורסם

הנפח הקטן ביותר בשילוב הגיר האוטומטי הוא הזללן ביותר.

גיר ידני חסכוני יותר מאוטומטי ,1600 אוטומטי חסכוני יותר מכל הדגמים האוטומטיים האחרים (אין 1500 יש רק 1341 שמכונה 1350, 1399 שמכונה 1400 ו1600 שבא עם 16 שסתומים ונחשב רכב חזק וחסכוני יחלסית לשאר ובאמת שאין הרבה כאלו על הכביש (לי יש אחת מהן ונאמר לי שאולי יש עוד 7 כאלו בכל הארץ :-o

כמובן שצריכת דלק תלוייה הרגלי הנהיגה של הנהג (עד כמה הרגל כבדה על הדוושה,עם /בלי מזגן,נסיעה בעיר /בינעירוני.

חוץ מזה,תעשה חיפוש דובר המון על צריכת הדלק של הגטס בדגמים השונים גם בפורום הטכני וגם בפורום ייעוץ ברכישת הרכב שם יש לא מעט שרשורים בנושא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בשנים שציינת, מודל 2006 לאחר מתיחת פנים עם מנוע בנפח 1400 (1399) סמ"ק הוא החסכוני ביותר.

שים לב, שבמודל 2006 קיים גם דגם ישן עם מנוע בנפח 1350 (1341) סמ"ק.

גירסה ידנית חסכונית כמובן מהאוטומטית, כמו בכל המכוניות.

פורסם

תודה לכולם

ראיתי את מיטב השרשורים ולא חסרים כאלה.

אני אלך על הגטס 2004 ידני כמובן, 1350 סמ"ק (עדיף מליסינג או פרטי, בטח לא מהשכרה)

בתקווה למצוא GLS איכותית

גמר חתימה טובה

Golf 2008 MK5

• תוכן חדש...