Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם.

חיפשתי ולא מצאתי.

לאחר לילה של התרוקנות המצבר האזעקה החלה לעשות צליל חנוק ומתה.האזעקה נותקה ידנית ע"י מפתח הרכב הונע עם כבלים ואז הופעלה האזעקה מחדש. הכל (נעילה חשמלית הידלקות איתותים וניתוק הצתה) חזר לעבוד חוץ מהסירנה. לא מצפצפת כתגובה לשלט ולא צופרת כתגובה לפריצה. האיתות כן מגיב.

1.יש מה לבדוק לפני בדיקת הסירנה(רמקול?) עצמה? רב מודד יהיה רק אחרי יום כיפור...

2.אפשרי/משתלם להחליף לבד רק את הרמקול? יש לי הבנה מועטת באלקטרוניקה. הלחמות פשוטות וכאלה.

תודה מראש.

פורסם

בדוק אם קיימת קופסת הפיוזים,שיושבת בתוך מכסה המנוע (קופסה קטנה עם פיוזים-לפחות באפלרוז הזרקה יש והמכוניות יחסית דומות במבנה), האם יש פיוז שנשרף כתוצא מקצר כלשהו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

איזו אזעקה, איזה יצרן, איזה דגם. איך נראה השלט? אולי תמונה כקובץ מצורף?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אפשר לבדוק את הסירנה, צריך לנתק אותה ולחבר אותה ישירות ל+- של המצבר, אם היא עובדת הבעיה במוח של אזעקה שלא מעביר לסירנה מתח.

אם הסירה לא עובדת בחיבור ישיר למצבר הבעיה בסירנה מן הסתם.

לסירנה שלך יש בתוך סוללות גיבוי ניטענות, תוכל לחבר סירנה פשוטה בעלות של כ 60ש"ח, סירנה עם סוללות גיבוי עולה בערך כ 120ש"ח

פורסם

לא, כי זה מה שהיא תמיד מקבלת.

רק מה, אם אתה לא מחבר נכון את החוטים אז יש סיכוי שהיא תשרף, לסירנה כמו שלך עם סוללות גיבוי יש יותר משני חוטים בדרך כלל 3 או 4, ומתוכם אתה צריך לאתר את ה2 הנכונים.

תפרק את הסירנה וכתוב לנו כמה חוטים יש לה ואיזה צבעים ונוכל להדריך אותך.

• תוכן חדש...