Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר JBL GTO 1004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגבר חדש JBL GTO1004 עולה כ1190 ש"ח.

כמה לדעתכם נורמאלי ושווה לקנות מגבר כזה, יד שנייה?

איך אפשר לבדוק שמגבר אכן עובד כמו חדש? יש דרך? או רק לסמוך על האדם שמוכר לי את המגבר?

תודה מראש.

אני שואל כי זה אקטואלי, הציעו לי את המגבר ביד שנייה והמוכר טוען שהוא שומש רק 4 חודשים.

תומר.

פורסם

אני מאוד אהבתי ועדין אוהב את המגבר הזה הוא מפרק כל סאב (עד 400RMS) שתחבר לו

המגבר הזה יודע לעשות את העבודה ועושה אותה גם טוב מאוד

לא הייתי קונה אותו יותר מ800 שקל ביד שניה..

אני מאמין שיש מגברים שכדי להוציא עליהם 1000 שקל שעובדים יפה יותר

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

המחיר אכן דומה למחיר שלך אלמוג.

השאלה איפוא, שוב, מלבד להסתכל על קבלת קנייה (ואת זה אני אעשה מן הסתם) ומלהתסכל על המוצר עובד באוטו של המוכר... אין אפשרות לדעת מה מצב המגבר? לפי שמיעה או משהו? זה או שהוא עובד או שהוא לא עובד?

פורסם

בתנאים הנכונים ובשמירה על טמפרטורת עבודה תקינה, מגבר אמור לעבוד להמון זמן (יש לא מעט מגברים לרכב בני 30 שנה +, מדי כמה שנים צריך לרענן את המשחה התרמית שמחוברת לצלעות הקירור וזהו)

היה והמגבר עובד והוא נראה חדש יחסית, הסיכוי שהוא שהוא ישבוק חיים הוא נמוך ודי זהה למגבר חדש מהיבואן (למעט האחריות כמובן..)

אגב, המגבר עולה 1000 ש"ח כולל אחריות יבואן מקורית אם תבדוק ב"ציון מערכות היי-אנד בבסטה" שבתחנה המרכזית הישנה בת"א (יש לו אחלה אתר, מרכז שירות לקוחות, CRM והכל.. --> לא באמת..:lol:)

...CASKA for life

פורסם

לצערי אסור לי לרשום את הח' אז אני פשוט אגיד - הרגת אותי מצחוק כרגע.

בשיא הרצינות, כמעט שפכתי פה תה על המקלדת :p .

אני מבין אותך.

בקשר לבחור בתחנה המרכזית, שווה לקנות ממנו? אני אקבל אחריות מהיבואן? (מן הסתם שאני לא אקבל אחריות מסרסור בתחנה המרכזית :p).

תודה.

פורסם

אין לך מה לדאוג, את ציון אני מכיר שנים. תקבל אחריות יבואן של ניופאן. עם כל הבדיחות, הוא עובד חזק מאוד דווקא בגלל אותו מתח רווחים נמוך (אני הייתי עד שביום שישי אחד הוא סגר קופה של 41000 שקל.. יפה בשביל בסטה, לא ?) ואם יש איזושהי בעיה הוא אחד היחידים שמחליף בחדש במקום.

את כל מוצרי האודיו הסטנדרטיים הוא מחזיק ויש לו אחלה מחירים !! (פשוט תביא לו דף מזאפ והוא יתחרה בכל מחיר)

...CASKA for life

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעות שמעליך, קרא את כללי הפורום***

אין, אני פוחד לקנות אצל בחור בתחנה המרכזית, זה לא יעזור :p.

מה קנית אצל הבחור? ובאמת התקלקל לך הוא החליף בחדש? תספר.

לקנות קנייה של 1000 ש"ח אצל ערס שרשראות בתחנה המרכזית מוזר לי :shock:

פורסם

אין ספור פעמים. הוא שם עוד מהזמן ששירתתי בצבא לפני 10 שנים. באותה התקופה הייתי מרכיב מערכות לחברים. הוא לא איכזב פעם אחת אבל קח אותי בעירבון מוגבל כי אני הייתי לקוח חוזר שקנה לא מעט (2-3 מערכות מלאות בחודש) וידעתי להתקין, לפעמים אפילו אצלו מול הבסטה. (היו ימים..)

...CASKA for life

• תוכן חדש...