Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום

בשעה טובה אחרי הרבה התלבטויות בין הפיזו 308 שכבר הזמנתי למאזדה3 סגרתי בסוף על ה3 החדשה.

התכנון המקורי היה ה-308 שם יש DIN סטנדרטי ותכננתי להתקין שם 7200 יחד עם מגבר JL HD600/4

מכיוון שהחלפתי ל3 שם המערכת אינטגרלית אני צריך להחליט האם להתקין מתאם של ROKFORD בדמות 3SIXTY.2

או ללכת על פאנל מתאם למאזדה ולהתקין את 7200

אשמח לשמוע מאנשים אשר התנסו במתאם של רוקפורד האם ניתן להתקין סאב לדוגמא?

תודה רבה

HU:Eclipse 7200 Amp:JL HD 600/4 COPM:Hertz MLK165

פורסם

הייתי הולך על HU כפי שאמרת.

פרוססור זו גם אופציה - יש לך את הרוקפורד ויש נוספים.

אני הייתי ממליץ על ביט1 של אודיסון....

Sound Monitor DTA-500X + CDT-450X

Audison THESIS HV VENTI @ High-End Custom X-over

Audison THESIS THX3 @ Audison THESIS Sax & Voce & Violino

Audison THESIS Uno @ 2X Audison THESIS Basso

פורסם

אני אצטרף להמלצה הזו כבעלים של שני סוגי הפרוססורים.

אחד מותקן ברכב של אבא שלי - הרוקפורד 3sixty.1

והביט 1 ברכב שלי.

גם ה3sixty.2, ממש לא מצליח להתחרות עם הביט 1

ל3sixty.2 יש יותר נוחות לדעתי במידה ואתה רוצה להשתמש בו כפרוססור למערכת מולטימידה בעבור סאונד 5.1 בעבור DVD

כל השאר - ביט1 עדיף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם כבר להחליף את ה HU המקורי, ובסכומים האלו.. אני הייתי בונה CARPC !! הרבה יותר אופציות בהרבה פחות כסף, סאונד מעולה וכיוונים ברמה שיתעלו על כל פרוססור באשר הוא ומקדם פוזה גבוה מאוד..

...CASKA for life

פורסם

7200 ופרוססור :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...