Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח!

אני רוצה לרכוש מסגרת דיגיטלית ואחרי שחיפשתי הרבה מצאתי מסגרת אחת (Apex DPF230)שמצד אחד עונה על רוב הדרישות אבל קטנה(7 אינץ') ורזולוציה נמוכה, אם כי בסיקור הטרי נכתב כי המסגרת בעלת איכות תמונה טובה.

המסגרת מאוד זולה ונראת כאופציה טובה.

מחיפוש במסגרות בעלות שם נכבד יותר (סמסונג,פיליפס)

מצאתי מסגרות שאיכות התמונה שלהן גבוהה,אך אליה וקוץ בה - המסגרות אינן תומכות כלל במולטימדיה(לא מנגנות קבצי אמ פי 3 ולא סרטים).

מצאתי מסגרת של סמסונג 8 אינץ' (Samsung SPF83V)ועושה את כל הדרוש(וידאו/מוזיקה ובנוסף חיבור אל-חוטי WIFI), אך שוב, גם במסגרת זו יש פגמים:

א. אין שלט רחוק והכפתורים נימצאים מאחורי המסגרת ולכן השימוש במסגרת לא נוח

ב. המחיר שלה יחסית גבוהה ביחס לתמורה(לדעתי).

ג. איכות קול ותמיכה בפורמטים מועטים..

האם יש למישהו המלצה לסגרת איכותית או שיש בבעלותו אחת מן המסגרות שרשמתי ויוכל לתת לי דעה אישית?

אני מחפש מסגרת בגודל רצוי של 8-10 אינץ', שאיכות התמונה תהיה טובה, יתמוך בוידאו ואמ פי 3, רצוי שלט רחוק אבל לא חובה וגם רצוי שיהיה חיבור WIFI עם אפשרות של הצגת תחזית מזג אויר עדכנית.

תודה, ושתהיה לנו שנה טובה ומתוקה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

תודה על ההתיחסות ,אבל מתגובות של אנשים הבנתי שאיכות התמונה לא טובה במיוחד וזה הדבר הכי חשוב בשבילי. הצגת סרטים ומוזיקה זה רק בונוס.

"חוות דעת:

איכות התמונות פשוט גרועה.

בדקתי תמונות שצילמתי במצלמה איכותית ובאיכות גבוהה שבמחשב רואים אותם מעולה, כשטענתי אותם למסגרת פשוט ראו הכל מטושטש ומרוח.

החזרתי את המוצר לחנות, וגם שם הסכימו איתי כי המוצר לא איכותי."

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...