Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וישרים פשוטים לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם אני זוכר שהיה באוטו דיפו הום סנטר וACE היה וישרים ב20 שקל וכבר לא ניתן להשיג כיום וישרים זולים אלא רק את הוישרים של ה80-100 שקל מינימום.

מישהו מכיר חנות באיזור חיפה שמוכרות את הוישרים הפשוטים והזולים?

פורסם

כנס ל- ל.פיילר ברחוב העצמאות 118, יש לו שם בדיוק מה שאתה צריך.

תגיד לו ששלח אותך אליו הבחור עם הרובר הלבנה, עכשיו החלפתי אצלו אחרי שנתיים את הוישרים עלה לי משהו כמו 40 ש"ח לכל ה-3.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

מישהו מכיר חנות באיזור חיפה שמוכרות את הוישרים הפשוטים והזולים?

אילן כלבו לרכב. קניתי אצלו מגבים ב 40 שקל ומחזיקים כבר שנתיים

רח' אח"י אילת בקרית חיים, מתחת לפאב הקיאנטי אם אתה מכיר

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל אני ממש לא אוהב את הוישרים הזולים האלה...

פשוט משגע אותי וישר חדש שאחרי 4-5-6 ניגובים מתחיל להשאיר פסים או כל מיני רעשי חריקה כאלה ואחרים.

קניתי לפני שנה וישר של "בוש" - וישר מסיליקון וואלה משהו מפנק - אתם נותנים ניגוב אחד, תאמינו לי שרואים שאלה וישרים של 200 שקל ולא וישר של 20 שקל... אחרי שנה ומשהו של שימוש כולל קיץ חם ביותר לא משאיר סימנים ולא חורק - פשוט תענוג!

וישר הוא אביזר שחשוב מאוד לבטיחות במיוחד בחורף אז על זה אין מה לחסוך.

חורף בטוח לכולנו!

un4get

בעל מאזדה 3 2006 מנוע 1.6ליטרים דגם אקטיב.

• תוכן חדש...