Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אני כל כך אוהב את eBay.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא משנה. היבואן צריך לתת אחריות למוצרים שהוא מכר בארץ, ולהחזיק חלפים.

זה לא הגיוני שכל פעם שיישבר משהו בשעון, אתה תרוץ לקנות חדש.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
לא חובה איביי לדברים כאלה. יש את DealExtreme, שמשם רוב הסיכויים שמגיע הכבל הזה שהזמנת באיביי.

אגב, גם אני הזמנתי כבל ל-iPod ב-DX, עובד יופי.

גם אני מזמין דברים מהאתר הזה והמחירים הנמוכים שלו הם בהחלט ללא תחרות.

האמת, אני לא מבין למה בארץ המחירים של אותם מוצרים יקר משמעותית ממחיר הקניה בחו"ל + משלוח.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
מקלדת אורגינאלית של DELL עולה..21 דולר כולל משלוח.

המקלדת הגיעה לפני שלושה שבועות, מתפקדת מעולה (אני כותב ממנה עכשיו) ואפילו מעט רכה יותר מהמקורית.

אין עברית על המקשים אבל אני מקליד בהקלדה עיוורת ככה שזה לא ממש משנה.

אתה יכול ללכת למישהו שיחרוט אותיות בעברית בצורה מקצועית ועדיין יצא יותר זול משמעותית מהמחיר בארץ. מדהים.

עד עכשיו הייתי משתמש באיביי רק לדיסקים נדירים שכבר לא מייצרים או סתם אי אפשר להשיג בארץ. נראה לי שבעקבות הדיון פה אני אבדוק שם כל דבר :mm_yeah:

פורסם
כנראה שאתה מכור לקניות ב-EBAY.

יש לי חבר שקונה כול מיני שטויות ב-EBAY כמו ילד קטן, כבר אין לו מקום לאחסן את הפריטים שהוא רכש.

לא מכור, אבל כל דבר שאני צריך , אני בודק ב EBAY וברוב המקרים משתלם משמעותית להזמין:

כולל מעגלים אלקטרוניים ואנטנות לעבודה , ציוד לאופניים שזה התחביב החדש שלי , כולל ביגוד רכיבה, מחשב דרך , פנסים ו"שיפורים" , תושבת לGPS לרכב וכו' וכו'.

דוגמא טריה משבוע שעבר: חולצת רכיבה DRI FIT של NIKE שעולה בארץ 300 ש"ח , נרכשה בBID ב EBAY ב15 דולר , כולל משלוח יצאתי ב20 דולר. החולצה הגיעה והיא מקורית ואיכותית.

אפילו לרכב: קניתי סמלים ב ebay ,נורות LED, אורות דרך וכו'.

דרך אגב, יש גם חלקים מקוריים של VAG בשליש מחיר מאשר בארץ. צריך לדעת למצוא אותם.

נ.ב. DX ירד מנכסיו , יש המון המון פשלות - שולחים לך מוצר לא מתאים, הזמנות שחסרים בהן פריטים שלא מגיעים גם לאחר חודשים ארוכים, זמן משלוח ארוך מאוד במקרים מסויימים (בניגוד למה שהיה בהתחלה) , ולקינוח : ב EBAY ניתן למצוא בדיוק את רוב המוצרים שיש בDX בכמה דולרים פחות כולל משלוח והם מגיעים יותר מהר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קניתי דרך אייבי תושבת לפלפון לרכב בשביל GPS בארץ רצו עליה 280

דרך אייבי רק 6 דולר כולל מטען לרכב ומגן מסך

קשה באימונים קל בים

פורסם

CRC אתר מצויין לחלקי אופניים, הבעיה היא מינימום 10 פאונד דמי משלוח לארץ.

חלקים קטנים וזולים יהיה משתלם יותר לקנות באי-ביי בדר"כ.

אלא אם כן מתארגנים כמה אנשים ומאחדים הזמנות.

פורסם

תודה על ההמלצה על CHAIN REACTION,

בפעם הבאה שאצטרך לרכוש משהו - אבדוק את העניין.

עם זאת כמו שנאמר כאן, אני מתקשה להאמין שבדברים הקטנים הם יצליחו להתחרות במחירים של הסינים מאיביי שזה למעשה ללא פערי תיווך.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דווקא חלקים "קטנים" חסכתי המון דרך CHAIN REACTION.

אני מתגורר בשוויץ אז המשילוח לא כל כך יקר.

לדוגמא הזמנתי קסטה אחורית XT ושרשרת של סראם 991 PC הכל כולל משלוח יצא לי 450 ש"ח.

שזה כלום, תראה כמה זה עולה בארץ, ופה בשוויץ האיתי מגיע לכמעט 1000 שח רק לחלקים הללו.

גם רפידות לדיסק הידראולי ורוטורים אני מזמין משם.

ובקרוב מאוד אני הולך להזמין את אלו http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=34996

פורסם

את הדברים שקנית, בודאי הגלגלים שאתה מתכוון לקנות (אהבתי את הניפלים בנאבות), לא הייתי מכנה קטנים. אין ספק שמשתלם להזמינם מ CRC , גם לישראל.

אני מתכוון לדברים קטנים כדוגמת זה:

http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=871

אם היית בארץ הייתי מבקש ממך להתעלק על ההזמנה שלך :wink: , אבל שלשלם 10 פאונד על משלוח של מוצר שעולה 2-4 פאונד זה ממש לא משתלם.

לצערי, לחבר'ה מהונג קונג אין כאלו...

פורסם

כשדיברתי על קטנים התכוונתי לפנסים וקשקושים קטנים כפי שזוהר הדגים.

סחתיין על ה"ג'נטים". אני רואה שאתה רציני ביותר בתחום :)

אני נוסע על חישוקים יחסית פשוטים של MATRIX בינתיים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לצערי אני רציני מאוד בתחום (גם המחירים בהתאם) על מה שאני רוכב כרגע עלו בסביבות ה20 אלף ש"ח, ואני רוכב בערך 200 ק"מ בשבוע (כשלא יורד גשם או קר פה).

אז אני לצערי מזמין די הרבה חלקים משם :? וזה כבר זה יהיה זוג הגלגלים ה3 שאני מחליף באופניים הנ"ל, אז ככה שאני חוסך די הרבה דרך האתר הזה :lol:

• תוכן חדש...