Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאתם שמים לב אני לא מחפש להשקיע יותר מידי במשו מטורף , אין לי מגבר באוטו ולא מתכוון לקנות

רק רוצה רמקולים עם בס נקי ושלא יהיו צורמים מידי בווליום גבוה .

יש לי pioneer Deh-P6000UB .

מבחינת המידות של הטוויטרים , בהשוואה לרמקולים אחרים הם נראים לי קטנים מידי לא ? הגודל כן קובע זה משמעותי ?

ScreenHunter_000000001%20Jun_%2027.jpg

pioneer_tsa6982s.jpg

פורסם

היו לי פיוניר, והם כן צרמו בווליום גבוה.

ההמלצה האישית שלי לגבי הגדול הזה הוא פולס 6X9.

מומלצים בפורום גם JBL בגודל הזה.

מה שיותר חשוב, איזה רמקולים מותקנים מקדימה?

מתחדשת*

פורסם

יש לי זוג כאלה מותקנים עם מגבר פרמייר, נותנים באס לא רע בכלל , הווליום לא חולני, אבל איכותי.

אני ממליץ

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם

לא שמעתי את האלה, אבל אני אישית התקנתי 2 רמקולים 6X9 של HERTZ סדרת DIECI, גם כן מחוברים ללא מגבר וגם כן ולרדיו דיסק של PIONEER ואני מאוד מרוצה מהם לדעתי נותנים תמורה טובה לכסף.

פורסם
היו לי פיוניר, והם כן צרמו בווליום גבוה.

ההמלצה האישית שלי לגבי הגדול הזה הוא פולס 6X9.

מומלצים בפורום גם JBL בגודל הזה.

מה שיותר חשוב, איזה רמקולים מותקנים מקדימה?

זהו שאין לי רמקולים קדמיים (אולי אני יעביר תישנים (כלומר את הישנים) שנמצאים כרגע מאחורה 4אינצ' לקדימה-רק אם הם לא יהרסו תבס (כלומר את הבאס) של המרקולים החדשים שאני יביא כשאני יגביהה אני ישאיר אותם..)

ואני רוצה לקנות במחיר דומה לזה..לא יותר מ300...

יש לך המלצה למשו ספציפי ?

פורסם
יש לי זוג כאלה מותקנים עם מגבר פרמייר, נותנים באס לא רע בכלל , הווליום לא חולני, אבל איכותי.

אני ממליץ

אתה אומר שאתה מגביהה אותם לווליום גבוה הצליל לא ממש צורם וכואב בעור התוף ? אני לא רוצה להגביהה במערכת עד הסוף

פשוט לשמוע בווליום חזק סביר כדי להרגיש תבס (כלומר את הבאס. כמה קשה להשתמש בשפה תקנית?) ותוך כדי לא לשים ידיים על האוזניים בגלל שהרמקול צורם מידי

פורסם

אז אתה מחפש את הדבר הנכון , הם ממש לא צורמים בווליום גבוה. אחלה רמקולים לדעתי ,אפילו פעם אחת שאלו אותי אם יש לי סאב. ( מישהו ששמע את המערכת מחוץ לאוטו)

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם
אז אתה מחפש את הדבר הנכון , הם ממש לא צורמים בווליום גבוה. אחלה רמקולים לדעתי ,אפילו פעם אחת שאלו אותי אם יש לי סאב. ( מישהו ששמע את המערכת מחוץ לאוטו)

תודה רבה אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית. קרא (שוב) את כללי הפורום*** כנראה אני יעשה הזמנה השבוע :)

פורסם

אני אצטרף (כרגיל) להמלצה על המורל 6X9 (פולס) ,

אני מאוד אוהב את הרמקול הזה וחושב שהוא מפיק צליל יחסית איכותי ונעים לאוזן.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...