Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה לעזור לחבר יקר שקנה משום מה דווקא את הרכב הזה...

בנסיעה הגיר האוטומטי נתקע בהילוך שלישי, משחק עם הסלקטור מעביר אותו לרביעי. חוץ מזה, הוא מוריד הילוכים בצורה פתאומית וללא אזהרה מוקדמת.

בסריקה נמצאה תקלה של transmission position swich

חיפשתי חלק בשם כזה באי ביי ובאתרים בחו"ל, ולא מצאתי.

יש חלק בשם shift solanoid שהוא היחיד שעלול להיות דומה, אבל לצערי אני לא מכיר את הרכב ואין לי מושג אם זה החלק או לא.

חרשתי גם פורומים בחו"ל, מצאתי הרבה תקלות דומות אבל לא תקלה זהה, וגם לא נתקלתי בשם של חלק כזה.

הצרה היא שגם כאן בארץ אנשי גירים לא מכירים כמעט את הגיר הזה. זה עד כדי כך גרוע שגם בארה"ב המון גירים נגמרו כי אם משתמשים בשמן שהוא לא אוריגינלי של קרייזלר (...) הגיר הולך תוך שנה. בקיצור, צריך הכרות ספציפית עם הרכב ועם הגיר בשביל להבין מה קורה פה.

אז אם מישהו מכיר...אשמח לשמוע

תודה

פורסם
אני מנסה לעזור לחבר יקר שקנה משום מה דווקא את הרכב הזה...

בנסיעה הגיר האוטומטי נתקע בהילוך שלישי, משחק עם הסלקטור מעביר אותו לרביעי. חוץ מזה, הוא מוריד הילוכים בצורה פתאומית וללא אזהרה מוקדמת.

בסריקה נמצאה תקלה של transmission position swich

חיפשתי חלק בשם כזה באי ביי ובאתרים בחו"ל, ולא מצאתי.

יש חלק בשם shift solanoid שהוא היחיד שעלול להיות דומה, אבל לצערי אני לא מכיר את הרכב ואין לי מושג אם זה החלק או לא.

חרשתי גם פורומים בחו"ל, מצאתי הרבה תקלות דומות אבל לא תקלה זהה, וגם לא נתקלתי בשם של חלק כזה.

הצרה היא שגם כאן בארץ אנשי גירים לא מכירים כמעט את הגיר הזה. זה עד כדי כך גרוע שגם בארה"ב המון גירים נגמרו כי אם משתמשים בשמן שהוא לא אוריגינלי של קרייזלר (...) הגיר הולך תוך שנה. בקיצור, צריך הכרות ספציפית עם הרכב ועם הגיר בשביל להבין מה קורה פה.

אז אם מישהו מכיר...אשמח לשמוע

אל תלחץ קודם כל,תרגיע

תרשום כתובת

מוסך הכוכב

עלי

כפר קאסם

כניסה ישנה

0506923649

לא למהר,גש אליו,השקעה בדלק כדאית,הוא לא ישפץ לפני שיהיה משוכנע שזו לא תקלה חשמלית ויש סיכוי שהיא כזו.

תשתדל לא בשבת אלא באמצע השבוע

פורסם

איזה שנתון הנאון?

בדגמים הישנים הגיר מכני עם 3 הילוכים ונועל ממיר. (לכן לא ברור לי למה אתה מתכוון בהילוך הרביעי)

מתי הוחלף שמן גיר?

נסה לדבר עם ספי מהפורום או דניסאן שניהם מומחים לגירים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...