Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר להורדת סרטי BLU RAY - בתשלום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לראות את האיכות האמיתית של סרטי בלו ריי , אין לי בעייה לשלם סכום סביר עבור הורדה של סרט באיכות טובה .

אשמח להפניות בנושא .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

נכנסתי שם לאיזה סרט אחד ולפי מה שאני רואה צריך להוריד 45 קבצים נפרדים מרפיד-שר, יכול להיות כזה דבר ?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

שרגמאן - תודה על התשובה .

אם תוכל להסביר לי בבקשה כמה דברים .

נניח ואני לא עושה מנוי באתר הנ"ל , אני רוצה לדוגמא להוריד סרט מסויים והוא מורכב מ - 50 קבצים .

אני צריך לעשות לשורה של התכתובת העתק והדבק לאקספלורר ? , ז"א ואז כאשר כל חלק הסתיים לעשות את הפעולה שוב ? .

נשמע לי מעט הזוי , אני בטוח שאני מפספס משהו .

במידה ואני לא עושה מנוי , אני מוגבל כל יום להוריד מספר קבצים מסויים ? .

הבנתי נכון ? .

תודה מראש.

פורסם

לא בדיוק הבנתי אותך, אבל אם אתה עושה מנוי אתה פשוט צריך להשתמש במנהל הורדות דוגמאת flashget ולהעתיק את כל הלינקים אליו

פורסם

במנוי לראפיד שר ואתרים כמו ראפיד יש לך 5 או 10 ג'יגה להורדה ביום שאם לא ניצלת אותם הם מצטברים לרמה של -25GB

ואז זה כמובן מחדש בעוד 5 כל יום .

ככה שאלא אם אתה בהתלהבות של הימים הראשונים שלך מהמנוי או מתחלק עם כל השכונה במנוי, זה אמור להספיק לך (המנוי בא עם אפשרות להעלות קבצים לשרת שלהם לאיחסון שלך)

אגב לי עם הורדות של BLURAY זה מספיק, אבל יש נפחי הורדה גדולים יותר, לשנה מנוי כמו שתיארתי זה עולה בערך 300-+ שקל

ויש לך באתר תקופות קצרות יותר של מנוי מיום יומיים שבוע והלאה

אפשר להשתמש בהורדות במקביל מ 2 מחשבים שונים (IP חיצוני מהרשת הפנימית, בקיצור דוד שלך או סבתא) הם לא דוחפים לזה אבל לא מבטלים מנוי- לפחות ממה שאני מכיר אז תבדוק לך את זה

שאתה עושה מנוי אז לא צריך, לא סיסמא ולא הכנסת קוד, אתה יכול להוריד מנהל הורדות כמו פלאש גט וכמו אחרים.

צריך להגדיר בתוכנה בברירת מחדל שהיא מורידה מראפיד להתחבר ולהוריד כפרימיום.

ואז אתה מוריד מספר הורדות ביחד אם אתה רוצה וזה אוטומטי, בלי קשר לדפדפן, ואתה מעתיק פשוט לינקים כרשימה וזה יורד במהירות שהיא בדרך כלל המקסימלית של האינטרנט שלך.

יש לך תוכנות כמו הפיל שעושות את זה בקבצים חינם ומכניסות את הפרטים בעצמן באתר בלי מנוי אבל זה שונה

בקיצור, אתה צריך לבדוק אם זה משתלם לך, יש הרי אופציות אחרות , זה פשוט הכי נגיש ומבחינת הורדות יש לך כל מה שאתה רוצה בראש שקט.

בלי להתעסק בחשבונות פרוצים וכל יומיים להחליף חשבון באמצע הורדה ענקית.

אז להתחלק בזה לשנה עם מישהו, 150 לאחד נניח , זה לא כל כך נורא ,זה כמו לצאת מהבית פעם אחת במרכז או 3 פעמים בחיפה :lol:

אבל MIRC זה גם סבבה

פורסם

היי , פתחתי חשבון פרמיום ב- ראפיד-שר , נכנסתי לאתר www.serethd.com

נרשמתי אליו , אני בוחר סרט שאני רוצה להוריד , יש בכל סרט נאמר 50 קבצים .

יש לי כל מיני מאיצי הורדות , אך לא הצלחתי כלל להוסיף את רשימת כל הקבצים למאיץ .

איך מבצעים זאת ? , תודה מראש .

פורסם

היי , שרגמאן , עשיתי את מה שאמרת .

אך הוא מוריד לי רק את הקבצים , אך משקל כל אחד הוא בערך 13Kb , נראה לי שהוא מוריד את קבצי ה- HTML , במקום את קבצי הראר .

איך אני פותר את הבעייה ? .

פורסם

עניתי לך בפרטי אבל פה אפשר לצרף תמונה

אחרי שאתה מכניס בחלון הזה שם משתמש וסיסמא ומסמן את התיבה של התחבר לשרת, תלחץ על שמור כברירת מחדל

ואז זה יתחבר לך בלי להוריד את הדף עצמו ה HTML

אגב גם שהקובץ לא קיים הוא מוריד את הדף עצמו, אז תראה אם זה חוזר על עצמו אחרי שאתה מכניס את הפרטים כמו שצריך

2.png

פורסם

כנס לחשבון שלך דרך הדפדפן

יכול להיות שגמרת את כמות ההורדה ואז הוא מתחיל להוריד דפים במקום את הקבצים

הדרך הכי טובה בשביל לבדוק את זה זה להוריד בצורה ישירה דרך האתר עצמו ולא דרך מנהל הורדה

ובדוק את התיבה הפרטית

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שוב פעם בעייה בהורדה של קבצים - אני מנסה להוריד עכשיו בעזרת הדפדפו של מזוילה פיירפוקס , מפני שבצורה מסויימת נוצרה לי בעייה בדפדפן "אקספלורר" - ברגע שהייתי לוחץ כפתור ימני אחרי שהייתי מסמן את הקבצים ובוחר הורד באמצעות פלאשגט , האקספלורר היה כותב שגיאה ונסגר .

עברתי להשתמש במוזילה - אך הוא מוריד לי רק את קבצי ה- HTML , במקום את קבצי ה- RAR .

יש לי חשבון פרמיום בראפידשייר - יש לי נפח ענק שאני יכול להוריד , ז"א יש לי מכסה מספקת .

הקוד ושם המשתמש מצויים בתוכנת הפלאשגט , אין לי מושג מה הבעייה .

אשמח לכל עזרה בנושא , בתודה מראש .

• תוכן חדש...