Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר להורדת סרטי BLU RAY - בתשלום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב הסרטים שם הם סרטים "מקוצצים", ז"א, הם כמעט באיכות HD אמיתית אבל כדי לחסוך במקום הרזולוציה נמוכה יותר (עדיין רואים נהדר). אל תחשוב שזה דומה בצורה כלשהי להבדל בין DVD ל DIVX, מדובר כאן (לדעתי) על ירידה כמעט זניחה באיכות התמונה, למרות שהתמונה לא נפרסת על מסך מלא (מכיוון שהרזולוציה בד"כ יורדת ל 1280X548 במקום 1280X720).

בכל זאת, אם אתה רוצה לראות את האיכות האמיתית של דיסק BLUE RAY, יש שם 15 סרטים כאלה..

http://www.serethd.com/?cat=195

תתכונן להוריד יותר מ 20GB לסרט..

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
תנסה את Jdownloader, פועלת נפלא על Raidshare גם בלי חשבון פרימיום (אבל פה אתה נאלץ לחכות יותר)

התוכנה היחידה שאני עובד עימה מעל שנה (אחרי שבהתחלה ניסיתי אחרות שהיו מסורבלות ואיטיות) להורדות ישירות מאתרים כמו rapidshare, netload, megaupload ואחרים.

גם בתור פרמיום וגם חינמי עובדת מצויין. בפרמיום גם מראה לך כמה נפח הורדה נשאר לך לאותו היום ומורידה במהירות המקס' שמאפשר ספק האינטרנט. בחינמי סופרת לבד את ה-15 דק' בין קובץ לקובץ. רק להדביק בתוכה את קבצים ולחכות.

אתקן את שראגמן בכך שאומר שנתוני הורדות פרמיום לא נכונים לגמרי (לפחות עד ללפני חצי שנה). אצלי לפני כחצי שנה היה מנוי פרמיום ל-3 חודשים כאשר נפח ההורדה האפשרי ביום היה עד 2.5GB. אם היה ולא הורדתי במשך מס' ימים, יכלתי לצבור עד 12GB על הימים שבהם לא הורדתי.

*במידה ומשתמשים ב-Jdownloader, יש צורך להתקין JAVA עדכנית אחרת התוכנה תיתקע.

Veni Vidi Vici

פורסם

אצלי במנוי של שנה זה כמו שאמרתי

5 ליום

ונצבר עד 25

תלוי בחבילה שלך

אני יגיד לך יותר מזה, בגלל שיש שעות שנפח ההורדה נספר כחצי ושאר ירקות יוצא שאין לי כמעט הגבלה בהורדה, מצד שני אני לא מתחזר ומוריד סתם בשביל עצם ההורדה

• תוכן חדש...