Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה בעיות עם הרכב. יכול להיות שזה זניח ואני סתם נלחצת ("בוגרת" מגאן מקוללת).

מצטערת על מבול השאלות. אני כבר ממש לא יודעת למה להתייחס ולמה לא להתייחס.

1. כאשר הרכב עומד ברמזור עם מזגן עובד ותיבת ההילוכים מראה D, לאחר כ20 שניות בערך, נשמעת נקישה מהמערכת של המיזוג, הסל"ד יורד לאיזור ה-500 סל"ד, וחוזר חזרה לאיזר ה750 סל"ד. זה לא קורה כאשר המזגן לא עובד. טבעי?

2. בהנעת בוקר כאשר הרכב קר (לאחר ההנעה) יש רעש של בריחת אוויר, שמפסיק כאשר הרכב חם. בעייתי?

3.כאשר אני מכבה את הרכב לאחר נסיעה ממושכת, יש רעש של תיקתוקים (טיקטאק) מאזור המנוע.טבעי?

תודה רבה.

ליאת הלפרין.

"אמא תמיד אמרה לי להתחתן עם רופא או מהנדס. נראה לי שעדיף להתחתן עם מוסכניק." מאיה, ברגע של יאוש מרנו מגאן.

פורסם

הנקישה שאת כביכול שומעת היא הצמדת הקלאצ' של המדחס, ובאותו הרגע המדחס לוקח כח מהמנוע ולכן את מרגישה את נפילת הטורים והתיקון מתבצע תוך רגע והטורים חוזרים ל750.

לגבי רעש התיתוקים כאשר הרכב מתחמם גזי הפליטה מעלים את הטמפ' של האגזוז ואז האגזוז מתרחב כתוצאה מהתפשטות החומר ולאחר מכן כאשר את מכבה את המנוע האגזוז מתחיל להתקרר ולהתכווץ והרעשים שאת שומעת הם רעשי הכיווץ של החומר שממנו עשוי האגזוז.

הרעש האחרון של בריחת האויר כאשר המנוע קר זה משהו שצריך בעל מקצוע לשמוע ולומר לך מהי הבעיה קשה לנו מכאן לדעת מהי הסיבה ללא שמיעה של הרעש.

פורסם

הייתי מציע לבדוק את רעש בריחת האויר (שמוסכניק או מישהו שמבין ישמע). השאר תקין. לפי הספר של הסאני, את הסל"ד באוטומט מכוונים מעט יותר גבוה מאשר את הידני (800 מול 750).

:turn-l:
פורסם

תודה לכולכם.

אתם אחלה.

"אמא תמיד אמרה לי להתחתן עם רופא או מהנדס. נראה לי שעדיף להתחתן עם מוסכניק." מאיה, ברגע של יאוש מרנו מגאן.

• תוכן חדש...