Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

C4 כן או לא?


mindbomb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט מאוד אם לרכוש סיטרואן C4.

היא עונה לדרישותיי (האצ'בק, מאובזרת מפנקת, בטיחותית, קרוז קונטרול - אוהב את זה, נוסע בינעירוני).

 

מצאתי אקסמפלר עם קילמטראז' נמוך יחסית, שנסע בעיקר בת"א, יד1, 2007, קצת לא נקיה מבחינת פח, אבל בלי תאונות.

המוכר טוען שהבדיקה נקיה למעט צמיגים/רפידות - מחר אדע בוודאות (מתוך בדיקה של קונה אחר).

 

יש לי חששות - יש אנשים שמהללים את הרכב, מבדיקה קצרה שערכתי - עלות האחזקה נמוכה, יש אומרים שאמינות כביכול השתפרה בשנים האחרונות, אך אחרים טוענים עדיין לחוסר אמינות רציני, מוסכים גרועים, איכות הרכבה נמוכה, ריקולים, ונטיה להמון תקלות אלקטרוניקה (יש שם 4 צגי LCD בסביבת נהג, ים מנופים וכפתורים, מיליון חיישנים וגאדג'טים)

סתם להמחשה, כבר באקסמפלר שלי המגירת אחסון המרכזית מתחת לצג הגדול לא נפתחת ללא הפעלת אלימות, אבל אני רוצה להתמקד בעיקר ולא בתפל.

 

 

דעתכם המלומדת?

פורסם

יש לי חבר שיש לו C4 בליסינג והוא מרוצה עד השמים מימנה (בהשוואה למאזדה 3 שהיתה לו לפני כן ,גם היא מליסינג ).

הרכב נח ,מפנק ומאובזר טוב לעומת המתחרים בטירוף .

הרכב עבר אצלו 80,000 ק"מ בלי שום בעיות ותקלות.

 

אני יכול להגיד לך על עצמי שאני מת לקנות את הרכב הזה אבל הסחירות שלו כמו של כל הצרפתיות "על הפנים"

ואני נוהג להחליף רכבים כל חצי שנה אז זה משמעותי אצלי ובגלל זה אני לא קונה.

פורסם

אכן גם אצלינו יש C4 2007 שמגלה אמינות מוחלטת בינתיים.

לגבי המון ריקולים - היה אחד שסודר ב5 דקות.

איכות ההרכבה בדגם שלנו (המאובזר) היא מצויינת.

ואם חלק מהמגירות לא עובדות ברכב שאתה בודק - זה באשמת המפעיל - אצל אמא שלי הכל! עובד מושלם כמו ביום היציאה מהחברה.

 

כן הייתי מתעקש לאקזמפלר שנתנו לו אהבה.

 

אין סיבה שרכב 2007 יהיה מכוסח מבחינת פח ושחלק מהפנים שלו לא יהיה כמו שצריך.

 

כמו כן - אני מאוד ממליץ על הגירסא המאובזרת - גם מבחינת אביזרי בטיחות וגם מבחינת תוספות בפנים.

 

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה לכם!

ליביו - אני גם מעדיף את המאובזת

(הידועה בשמה SX PK), אבל כמעט ואין אותה בנמצא,

יש גם את הVTS שמאובזרת, ואפילו יש אקסמפלר שחור למכירה - אבל אם הסחירות של הSX לא טובה, אז כנראה שלVTS עוד פחות. הרבה פחות.

 

אגב לPK- ההבדלים הם בקרת אקלים ומגנזיום, מפנק ויפה אבל - נו מילא

החל מ-2007 כל הגירסאות מכילות ESP ו6 כריות אוויר - תקנו אותי אם אני טועה, כך שבעניין הבטיחות החשוב לי אני לא מתפשר.

 

אכן האקסמפלר שמצאתי סבל מפגיעות חניה מרובות, אבל הבחור מוכן להוריד את המכנסיים במחיר, וזה מליסינג מימוני (נמחק ברשיון אחרי הקניה) כך שזה יתרון, גם אם אוסיף עוד 2000-4000 ש"ח על פחחות וצמיגים גרמניים חדשים.

פורסם

ליסינג מימוני זה בערך כמו לקנות אוטו משועבד לבנק - צריך לבדוק שהכל כספית בסדר , אבל אין יותר מדי משמעות.

לגבי איבזור הבטיחות - למיטב זכרוני מ2008 , אבל אולי אתה צודק.

 

(ד"א ההבדל הוא יותר - משענת אמצע , חיישני רוורס מקוריים , דיפונים שונים , הגה מעור , חישוקים קלים , מראה מתכהה אוטומטית ועוד כמה קטנות)

 

הVTS לא קשורה, זה רכב 3 דלתות 2000 ספורטיבי ידני.

לא 1.6 משפחתית. ואם זו השחורה שאני ראיתי - רכב באמת יפיפה - אני ירדתי מהרעיון של לקנות אותו רק כי הוא אכזב אותי בצד הספורטיבי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

×
×
  • תוכן חדש...