Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לעזרה במספר נושאים:

- אינני אדם גבוה במיוחד, אך הסוויפט ממש קטנת מידות, ולכן השאלה הכי חשובה בשבילי היא האם אדם בגובה 1.80 יוכל לנהוג בה?

- כיצד נחשבת האמינות של הרכב?

- נאמר לי כי ישנו מוסך מורשה באזור התעשיה החדש של ראשון. האם מישהו יוכל לאמת את הטענה?

- כל כמה זמן אמורים לבצע טיפול ברכב? (ק"מ\שנים..?)

האם ישנם דברים מיוחדים אשר צריך לשים לב אליהם ברכב הנ"ל?

תודה רבה לעוזרים.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אני לא מאמין שתיהיה לך בעיה מבחינת גובה בסוויפט. אנחנו במשפחה קצת יותר גבוהים ממך ואין ממש בעיה להכנס למושב הנהג של הסוויפט.

יש מוסך מורשה של סוזוקי גם באזור התעשייה הישן וגם באזור התעשייה הישן. הכתובות והטלפונים מופיעים באתר של היבואן (מכשירי תנועה).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לחבר שלי יש אחת.

טיפולים כל 15.000 ק"מ (לא זוכר אם זה פעם בחצי שנה או יותר).

אמין מאוד. (כמעט שנתיים ויותר מ40.000 ק"מ) בלי שום תקלה. (למרות שזה לא מדד. צריך לראות מה קורה איתן אחרי 5-6 שנים ומעל 100.000 ק"מ)

מבחינת גובה אין בעיה. הוא 187 ס"מ ונכנס כמו גדול8) (כמו קטן) (בקיצור אין לו בעיה להכנס ולא צפוף לו ברגלים).

צריכת דלק ממוצעת של 12.2 ליטר בתוך העיר!!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

תתקנו אותי אם אני טועה, אבל שמעתי שהצבע בסוזוקי מאוד רגיש להזנחה...

חוץ מזה אני לא חושב שיש לרכב הזה מחלות רציניות.

• תוכן חדש...