Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לקראת קניה Apple iPod Classic 120GB

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה רוצה לשמוע מהנאשים כאן? iPod רץ בעולם כבר כמה שנים טובות, וחוץ מנגן מוזיקה וסרטים בסיסי אין בו יותר מדי צ'יכלולים.

שווה או לא רק אתה יודע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מנסיון אישי לאחר שחיברתי את האייפוד לפיוניר זה עולם אחר ,אין יותר צריבת דיסקים והתעסקות בהחלפות בזמן הנהיגה.

יותר קל ונוח יש המון מקום ,אצלי כ 30G וזה מספיק בשביל כמה אלפים של שירים.

האיכות מצויינת אני לא מבחין בין CD לאייפוד ,מה יש עוד להגיד רוץ תקנה.:-)

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם
מנסיון אישי לאחר שחיברתי את האייפוד לפיוניר זה עולם אחר ,אין יותר צריבת דיסקים והתעסקות בהחלפות בזמן הנהיגה.

יותר קל ונוח יש המון מקום ,אצלי כ 30G וזה מספיק בשביל כמה אלפים של שירים.

האיכות מצויינת אני לא מבחין בין CD לאייפוד ,מה יש עוד להגיד רוץ תקנה.:-)

זה שאתה לא מבחין בין דיסק CD מקורי לבין IPOD זה מצוין, בשבילך :)

למרות שאני שומע מוזיקה רק בדיסקים, מאוד משתדל לשמוע דיסקים מקוריים, אכן יש הבדל ענקי באיכוש שמע, אך יש גם הבדל בין איכות שמע ב IPOD ולכל נגן MP3 זול אחר.

אין ספק IPOD נותן צליל יחסית טוב, אך בכל מקרה מומלץ לשמוע מוזיקה מהדיסק.

פורסם

חבר'ה לא כולם פדנטים על האודיו שלהם כמונו האודיופילים ולדעתי האיכות סאונד של האייפוד דרך הפיונירים היא מספקת בהחלט לחובב מערכות הממוצע.

לדעתי אם מציעים לך מחיר טוב אז תקנה כי זה מאוד נוח ובסך הכל אם אין לך אוזן כל כך רגישה אתה גם לא תבדיל בין אייפוד לCD כמובן עם קבצי מוסיקה איכותיים ולא 128K.

• תוכן חדש...