Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובשביל לשמור על הגינות החלטתי לפרסם את היותי עובד חדש בצוות "פרפר אופנועים" החל מאתמול.

אני לא מתכוון לשנות את הניק משום שאיני מייצג את העסק בפורמים השונים(בשביל זה יש את יורי)אבל עדיין חשבתי שחשוב שתדעו שזהו מקום עבודתי החדש.

אין כמו לגרף עלים!

פורסם
ובשביל לשמור על הגינות החלטתי לפרסם את היותי עובד חדש בצוות "פרפר אופנועים" החל מאתמול.

אני לא מתכוון לשנות את הניק משום שאיני מייצג את העסק בפורמים השונים(בשביל זה יש את יורי)אבל עדיין חשבתי שחשוב שתדעו שזהו מקום עבודתי החדש.

נו, עכשיו אנחנו רגועים :p

אז מה? , עבודה תמורת אופנוע :?:

פורסם

אני לא יודע איך להגיב..

פחחחח :wink:

מזל טוב אח שלו, שלא תדע שחיתות. :lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

בטח יהיו אנשים שלא יסכימו איתי , או יגידו שזה לא המקום המתאים,

אבל לי יש התנסות מאוד רעה עם "פרפר".

בתור חדש ישר אחרי הרישיון הגעתי אליהם בחיפוש אחר כלי , וכמעט יצאתי בשוד ושבר.

הראו לי GPZ שבמבט חיצוני נראה בסדר גמור וסמכו על חוסר הידע שלי....

לשאלתי לגבי זה שיש בשני האגזוזים חורים אמרו לי שזה שטויות, וב 100 ש"ח מרתכים חתיכות פלדה, "והאגזוז כמו חדש". וזו רק דוגמא אחת מעוד הרבה שטויות שניסו למכור לי.

למזלי לקחתי את הכלי לבדיקה אצל מוסך אחר ואמין שבו חשכו עיניי. הכלי שוד ושבר.

בקיצור, אמנם שרפתי 350 ש"ח בדיקה, אבל למדתי שיעור חשוב...

המלצתי - תמיד לקחת לבדיקה במוסך לא תלוי.

אני אצל "פרפר" לא אקנה יותר בחיים . וגם החברים שלי לא !

הGPZ למכירה עקב טיסה לחו"ל בקרוב. שנת 95, מצב מצויין. פרטים בהודעות פרטיות.

פורסם
בטח יהיו אנשים שלא יסכימו איתי , או יגידו שזה לא המקום המתאים,

אבל לי יש התנסות מאוד רעה עם "פרפר".

בתור חדש ישר אחרי הרישיון הגעתי אליהם בחיפוש אחר כלי , וכמעט יצאתי בשוד ושבר.

הראו לי GPZ שבמבט חיצוני נראה בסדר גמור וסמכו על חוסר הידע שלי....

לשאלתי לגבי זה שיש בשני האגזוזים חורים אמרו לי שזה שטויות, וב 100 ש"ח מרתכים חתיכות פלדה, "והאגזוז כמו חדש". וזו רק דוגמא אחת מעוד הרבה שטויות שניסו למכור לי.

למזלי לקחתי את הכלי לבדיקה אצל מוסך אחר ואמין שבו חשכו עיניי. הכלי שוד ושבר.

בקיצור, אמנם שרפתי 350 ש"ח בדיקה, אבל למדתי שיעור חשוב...

המלצתי - תמיד לקחת לבדיקה במוסך לא תלוי.

אני אצל "פרפר" לא אקנה יותר בחיים . וגם החברים שלי לא !

זה באמת לא במקום, אתה מוזמן לפתוח שירשור פרפר מקורי משלך :twisted:

אבל תן לשרשור הזה לברך את הרב, על מקום עבודתו (שיזכור את חברי הפורם, ויתן להם הנחה :wink: )

וחוץ מזה בשביל זה הם הביאו את הרב - הוא כבר יסדר שם את הכל השחיתויות, כי אתה יודע לדתיים אסור לגנוב.

פורסם

ברכות, איחולים, ורק הצלחה.

מי ייתן ופרנסתך תממן לך אופנוע לכל אחד מימי השבוע, ותהיה המאושר באדם.

( ואל תשכח את חברי הפורום )

הGPZ למכירה עקב טיסה לחו"ל בקרוב. שנת 95, מצב מצויין. פרטים בהודעות פרטיות.

פורסם

א. ברכות והצלחה לרוב.

ב. ראה את עצמך מוקצה מהפורום.

ג. :wink:

Super Max

"!Take him away, and c-ucify him well"

פורסם

לאור מקום עבודתך החדש אני דורש את הדברים הבאים:

1. קפה ועוגיות כל פעם שרגלי תדרוך במקום.

2. יושר והגינות אני יודע שיש לך כבר אז אני מבקש רק חיוך

3. הודעה על אופנועים טובים שיגיעו אליכם.. נבוא לעשות "נסיעת מבחן".... :twisted:

וחוץ מזה המון מזל"ט.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

שיהיה בהצלחה , מסור בבקשה לבוס שיפסיק לטחון את הבלייד ברול-אונים כאלו ואחרים , כן !?! .

:beerchug::mm_yeah:

Take a Walk on the Mild Side

פורסם

מושחת !

:wink:

אז עכשיו אני צריך להפוך את הקטע הזה ברח' סלמה לטיילת ?

גם "שלום" לך ב"פרפר"

גם "כאפה שגרתית" לכעור שיושב ב"לרט"

וגם "שלום" לשביט ב"אופנועית"...

מי מכם ייתן לי מים קרים ומקום מנוחה לדרך ?

:roll:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

ושוב,החיבור הישן נושן בין הון לממסד הדתי.

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם

(הקומיקאי היהודי הענק, הוי בורים שכמותכם), שהיה מספר בהופעות שהתחיל את הקריירה בתור רב שהיה מספר בדיחות בבית-הכנסת, והשמועה התחילה לעבור בצ'כונה מפה לאוזן, והתחילו לבוא גם כאלו שלא ממש יהודים כדי לשמוע אותו, ויום בהיר אחד הוא הפך לרב היחידי שבצאן-מרעיתו יש יותר גויים מאשר יהודים.

מוסר השכל? ואללה, לא יודע. יש פה קשר בכלל? על מה דיברנו?

שיהיה בהצלחה, כבוד הרב.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...