Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מעוניין לדעת איזה רכב כדאי מבחינת :

נתונים של : בטיחות, מהירות, יציבות, מוסך, אמינות

פיאט פונטו ספייס בין השנים 2000-2002.

לסיאט טולדו 2000-2002.

תודה .

אין לי על מה לסמוך רק על המגדש טורבו...

פורסם

הבעיה היא שאתה רוצה להשוות בין שתי קטגוריות שונות של רכבים.

הפונטו היא מיני והטולדו היא משפחתית קומפקטית ולכן המאפיינים שלהם שונים מאד אחד מהשני!!! תגדיר את הצרכים שלך .

הטולדו היא יותר יציבה,מרווחת,בטוחה מאובזרת וחזקה מהפונטו!

לעומת זאת הפונטו היא יותר חסכונית בדלק ובהחזקה(טיפולים וכו...),צפופה בהרבה מהטולדו , כמובן שהיא יותר זולה בהרבה מהטולדו .כמו כן יהיה יותר קל למכור אותה בעתיד מפני שהיא יותר פופולרית מהטולדו בשוק יד-שניה.

לסיכום:אם אתה רוצה אוטו עירוני וחסכוני אז הפונטו תתאים לך מאוד.

אם אתה צריך רכב משפחתי,יחסית מרווח.נוח ומאובזר (יחסית) אז תבחר את הטולדו.

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

פורסם

הטולדו ממש אבל ממש לא יותר מרווחת מהפונטו. יש בדיוק אחת כזאת לחבר שלי ועם משווים לפונטו אז במרווח בירכיים וראש הפונטו בהרבה יותר מרווחת!!!! (נראה בלתי הגיוני אבל ככה זה), הטולדו יותר מרווחת ברוחב וכמובן יש לה תא מטען ממש ענק.

לגבי הבטיחות- לשניהם יש 4 כוכבי בטיחות

פורסם

נכון,לשניהם יש 4 כוכבים בבטיחות אבל בכל זאת רכב גדול במקרים מסוימים יגן טוב יותר על הנוסעים מרכב קטן.(תלוי כמובן בסוג הרכב :) ).

לגבי המרווח בתא הנוסעים: הפונטו אכן אוטו מרווח (יחסית לקבוצת המיני) ובמרחב הברכיים הוא יכול להיות זהה לטולדו ,אבל הטולדו יותר רחבה!!

לגבי התא מטען בטולדו אתה צודק, הוא ענק!!!!!!

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

פורסם

קודם כל בהצלחה עם הרכב החדש :beerchug:

נהגתי בשתיהן: טולדו 1600 אוטומטית, רכב מרווח גם ברוחב, איכותי, שקט, מהצמרת בקבוצתו, לא מציע איכויות יוצאות דופן ולא נפילות, הייתי משווה אותו לפוקוס, סיטרואן קסארה או פולקסווגן בורה שבעיני הן צמרת הרכבים בקבוצה בשנים 2000-2002.

בפונטו נהגתי במספר גרסאות גיר רגיל, הרכב מרווח מאוד לקבוצת סופר מיני (בגודל הוא גדול מהגולף המקורית שהייתה קומפקטית), המנועים שניסיתי היו גמישים מאוד אבל ממש לא חזקים, איכות ההרכבה נופלת משמעותית מהסיאט אבל מהווה שיפור מול דגמי פיאט קודמים, הייתי משווה אותו לטויוטה יאריס, סיאט איביזה, רנו קליאו, פיז'ו 106 או פולו.

נראה לי שאם אתה משווה בין סופר מיני (פונטו) למשפחתית (טולדו) אתה צריך בעצם קומפקטית :idea: , קסארה, פוקוס 3/5 דלתות, פיז'ו 307, גולף או סיאט ליאון, לכולן יתרונות וחסרונות והבחירה בינהן לפי סדר העדיפויות שלך:

בטיחות: לפוקוס 4 כוכבים אחיזת כביש והגוי פנטסטי שנותנים יחד חבילת בטיחות אקטיבית ופסיבית מצוינת.

מהירות: כל אחת מהן תביא אותך ל 160, לגבי תאוצות קסארה :!: .

יציבות: כולן מצוינות הפוקוס מעט יותר מהאחרות.

מוסך: :?: לי היה פוקוס מליסינג 3 שנים ולא היו לי תקלות ב 85,000 ק"מ :D אז איני יכול להגיב.

אמינות: ראה מוסך, אם זה היה השיקול היחיד הייתי אומר תקנה לאנטיס או ניסן :roll: , להרגשתי רכב במודלים הללו שלא קרעו אותו ייתן לך אמינות טובה ברוב המקרים, ואמינות מצוינת במקרים בודדים.

לא ציינת נוחות אבל הקסארה לוקחת :king: כאשר האחרות גם הן טובות.

הכי חשוב תלך תתרשם רבות מהן נמכרות היום כמעט ללא שינוי, או לך למגרשי המכירה של חברות הליסינג תתרשם תחליט וסע לשלום.

פורסם

תודה רבה לכל העונים .... אני אשקול את זה ...

2 הדילמות פה זה לקנות רכב מהסוגים שציינתם בתגובות...

או בכלל משהו דרסטי אחר כגון גייפ ישן מסוג CJ-6 TU cj-7 מכיוון שעוד מעט מגיע הקיץ ..

נראה,נחליט,נקנה...

אין לי על מה לסמוך רק על המגדש טורבו...

• תוכן חדש...