Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדיסק לא יוצא אבל "מוכן לנגן" אם אני דוחף דיסק נוסף ומשחק בעזרתו עם זה שתקוע, באיזשהו שלב הדיסק התקוע יצא.

אחרי שהוצאתי שמתי דיסק אחר (חשבתי שאולי אחד התקמט מהחום) אבל התופעה חוזרת. מה עושים?

תודה

פורסם

1. נסה לנקות מגעים, גם של הפאנל וגם של המכשיר.

2. נסה ללחוץ על כפתור ה RESET בחזנית הפנאל, אם ישנו. אם אין - שלוף את המכשיר, נתק אותו מהצמה לכמה דקות ותחזיר. 3. אם התקלה ממשיכה לאחר האיפוס - אין מנוס מלשלוח את המכשיר לבדיקה במעבדה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כדי להוציא את הדיסק באופן חד פעמי תוכל להשתמש בשיטה קצת "חורנית" אך עובדת שחבר לימד אותי פעם על הHU הצולע שלו -

לחץ על הכפתור שאמור לשלוף את הדיסק החוצה, וכשאתה שומע את הרעש שהHU מנסה לשלוף את הדיסק פשוט הכנס דיסק נוסף במקביל לקיים וכשקצת יותר משליש מהדיסק כבר בפנים, משוך אותו חזרה עם היד ושני הדיסקים יצאו החוצה.

זו שיטה שעובדת, אך לא מומלץ להשתמש בה כדרך קבע אלא כמשהו חד פעמי רק כדי להוציא את הדיסק התקוע.

בהצלחה.

פורסם

אבירן, זה בדיוק מה שאני עושה היום (כמו שכתבתי בהודעתי הראשונה) אם הבעיה היתה הדיסק התקוע אז זה היה פותר אותה. הבעיה היא שזה ממשיך לקרות עם כל דיסק ולכן אני מחפש מה הבעיה ב - HU

• תוכן חדש...