Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים פורצים מהפקק ב BX 89

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר יומיים בורחים לי מים מהפקק של הרדיאטור,נאמר לי יכול להיות שהפקק לא טוב,מחר אני ינסה להחליף פקק לחדש,היום הנעתי את הרכב כאשר הפקק במצב פתוח כלומר מורד לחלוטין,ואז אני רואה שאחרי זמן מסויים המים מתחילים ליצור מן בועות כאלו כאילו לרתוח,אני משתמש במים מזוקקים ממזגן+אנטיפריז.

יש הצעות מה לעשות ?היום הרגשתי בעליה בהילוך רביעי שהאוטו לא סוחב כמו שצריך,כאילו חסר לו כח,והמד טמפ מגיע לאזור ה 90 מעלות מאוורריים עובדים לכיוון הנכון .

פורסם

גש לבדיקת מערכת הקירור בלחץ,אני מהמר על זה שיש לחץ גבוה מידי במנוע.

לגבי דרכי טיפול- לאחר האבחנה המדוייקת יהיה ניתן לחשוב מה עושים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

פתרון ראשון וזול יחסית כמו שאמרת החלפת פקק.

במידה ולא עזר תבדוק אם יוניט מאורר שמפעיל את המאוררים נפתח בטמפרטורה הנכונה.

פורסם

נוסעה כבר יומיים כרגע אין שום בעיה,אין נזילה כבר ,ממש מוזר חח

איפה ניתן לקנות צינורות גומי למערכת הקירור \דלק?או צינורות סיליקון ,יש לי כמה נוזלים שברצוני להחליף .

בעיקרון הייתי אצל מישהו במוסך,אמר שצריך לבצע בדיקת סרקולציה של המים+בדיקת קומפרסיה .

אני ילך לבצע בנתיים ניקוי רדיאטור .

• תוכן חדש...