Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מעוניין לנקות אותם בתמיסת מלח-לימון, מאחר והם די סתומים, כל שאר המכלולים (משאבה, פילטר, צינורות)

עובדים כשורה, אני לא מעוניין להשתמש במברג דק חס וחלילה כדי לנסות להוציא אותם ולפגוע בצבע הרכב מסביב..

אז שאלתי היא - כיצד לפרק אותם בעדינות? זו הברגה או קליפס כזה?

תודה...

----

עריכה - אנא העבירו לפורום טכני ואחזקה, התבלבלתי במיקום.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

שום סיכות!

לפרק אתה יכול ע''י הרימת מכסה מנוע ושליפת המתזים שתפוסים ע''י שני "אוזניים". לחץ עם בוהן על התופסן התחתון ודחוף את החלק התחתון החוצה, לאחר מכן דחוף את החלק העליון החוצה.

דרך יותר נקייה ויותר מהירה לניקוי המזרקים/מערכת כולה זה כוס 1 של חומר לניקוי קומקומים מאבנית(Calgon, Durgol), אשר תשפוך כאשר המים במיכל עומדים להגמר. אם ניתז קצת חומר על הצבע שטוף עם מים, אך אפילו אם לא תשטוף לא יהיה נזק לצבע. מנסיון של שנים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

עדיף להשתמש בחומרים פחות 'מסוכנים' כגון חומץ תפוחים פשוט ב-6 שקלים.

אני לא רואה שום בעייה בהכנסת מחט לתוך החריר של המתזים בכדי לנקותם.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא רואה שום בעייה בהכנסת מחט לתוך החריר של המתזים בכדי לנקותם.

במזרקים האלה יש מספר חורים, והם כולם עדינים וקטנטנים, בשונה ממתזים ישנים בעלי חור אחד ענק. הכנסת סיכה או מחט גורמת לנזק במזרק ושיבוש כיוון התזת המים (הם כולם מכוונים על חלקים שונים של השמשה).

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אוקיי תודה על התגובות, אני מעדיף לפרק אותם..

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

זה נכון, במאזדה 3 פתחי המתזים מאוד קטנים וקשים לניקוי, יש נראה לי 4 חורים בכל מתז והם מאוד דקים.

אני מנקה בדרך כלל עם סיכות שדכן. אבל אם אתה מוציא אותם זה עוד יותר טוב.

תן להם קצת לחץ אוויר וזה יכול לעזור.

פורסם

אומנם אכן אין כל בעיה לפרק אותם מהרכב אך אילו משתמשים בקפיץ דק מיישרים אותו מעט כיוון שהוא הרבה יותר חזק מאשר סיכת מהדק אין כל סכנה שישבר בפנים.

פירוק המתזים והשרייתם בתמיסת מלח לא באכרח יצליח לשחרר את הסתימה, כך שיותר פשוט לשחררם על הרכב.

• תוכן חדש...