Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

שמי מאיר סיבוני, נוהג בקורולה סאן חדשה.( ליסינג מהעבודה )

אני מעלה כאן שאלה שיתכן ואחדים לא ישמחו לענות עליה, ושלא יובן אחרת, אני מבין אלה הדוגלים והנצמדים לכול הקשור בבטיחות הרכב והנהג.

כללי: אני סובל מבעיות גב חמורות מזה מס' שנים.

כשהחלו הבעיות והישיבה ברכב ( אני נוהג המון ) הפכה לבלתי נסבלת רכשתי כיסא אורטופדי ( חב' Asfir )ומאז רכשתי אותו אני מעביר אותו בכול פעם מרכב לרכב כשמחליפים לי לרכב חדש.

השבוע קיבלתי את ה- סאן ( לא יכולתי לבחור משהו אחר ) ולתדהמתי כאשר הגעתי ל- Asfir הם הודיעו לי שהם לא יכולים להתקין את הכסא ברכב מאחר וטויוטה לא מאשרת להם לנטרל את כרית האוויר המותקנת בצידו השמאלי במושב הנהג.

להבדיל, חברות אחרות כן מאשרות להם לעשות זאת.

אשמח לשמוע אם למשהוא מכם יש רעיון מה אני אמור לעשות? האם משהוא מכם נתקל אי פעם בתופעה דומה?

מעט קיצוני העניין שאי אפשר להתקין ברכב הזה מושב רפואי שעלה אלפי ש"ח.

תודה וערב טוב.

פורסם

לא הבנתי.

אם המושב שלך מחליף לגמרי את מושב הנהג בשביל מה לנטרל את כרית האויר שם? הרי מוציאים את כל המושב.

פורסם

כאשר מסירים מושב לצורך התקנת מושב אוטופדי או התקן לנכה, המחבר החשמלי של הכרית אויר נשאר פתוח, נורת הכרית אויר תדלוק ומערכת כריות האויר תושבת בוודאי.

לכן נהוג להרכיב על המחבר החשוף נגד דמה, בעל התנגדות זהה לזו של התקן הנפץ של כרית הצד ובצורה זו לא פוגמים בתפקוד של שאר כריות האויר.

אין לי מושג מדוע מסרבים לתת אישור, שורה תחתונה, אם את הרכב היה רוכש נכה וזה היה מחייב כיסא מיוחד, לא היו מאשרים?

אני מציע לך לבצע פנייה ישירה ליוניון מוטורס לבירור הסוגיה.

פורסם

היי מארק,

זה מה שנאמר לי, אני מעדיף לא לנקוב בשמות יצרנים.

אני רק יכול לומר לך שהכיסא שלי הותקן במזדה 3, סוברו ופוקוס, גם ברכבים האלה עד כמה שזכור לי גם ברכבים האלה או לפחות בחלק מהם היתה כרית אוויר במושב הנהג ולא היתה כול בעייה לבצע מעקף ולהחליף את הכיסא.

אני שואל אחרת, בסאן קיימת אפשרות לנטרל את הכרית של המושב ליד הנהג והסיבה שהאופצייה קיימת כלל לא משנה כרגע.

אם זה אפשרי, לא מובן לי מדוע משהוא בכלל צריך להתערב בצרכיו או רצונותיו של הנהג/בעל הרכב, את ההחלטה בענין כריות האוויר או בכלל על כול עניין ברכב יקבל בעליו ולא אחר, מה עוד, שכפי הידוע לך, קיימות מס' דעות של אנשים לגבי כריות אוויר, לא כול אחד חושב שהדבר כלל מועיל ולעיתים אף עלול לגרום לפגיעה חמורה מזו של התאונה עצמה.

לאנשים יש צרכים לעיתים ולאו דווקא רק מטעמי נוחות אלא בשל בעיות רפואיות כאלה או אחרות, אני לא מצליח להשתכנע שפשוט אי אפשר להתאים אביזר ובכלל משהו ברכב לבעליו.

פורסם

דניאל תודה נראה לי שזה בדיוק מה שאעשה, כשה לי לקבל את ה-"לא" הזה כמשהו מוגמר, אין בזה קורטוב של היגיון.

פורסם

תודה על ההסבר לא היה ברור לי כל כך.

יוניון מוטורס ידועים בסוג של "סנוביות". הם חושבים שיש להם זהב מתחת לידיים.

עוד בימי הליסינג העליזים של תחילת העשור לא היו קורולות בליסינג כי היבואן החליט שהוא לא נותן הנחות.

היום הוא נותן ההנחות בין הגדולים..

אני במקומך לא הייתי שובר את הראש כל כך ומדבר עם אחראי הרכב בעבודה כדי שיחליף לך רכב.

• תוכן חדש...