היי מארק,
זה מה שנאמר לי, אני מעדיף לא לנקוב בשמות יצרנים.
אני רק יכול לומר לך שהכיסא שלי הותקן במזדה 3, סוברו ופוקוס, גם ברכבים האלה עד כמה שזכור לי גם ברכבים האלה או לפחות בחלק מהם היתה כרית אוויר במושב הנהג ולא היתה כול בעייה לבצע מעקף ולהחליף את הכיסא.
אני שואל אחרת, בסאן קיימת אפשרות לנטרל את הכרית של המושב ליד הנהג והסיבה שהאופצייה קיימת כלל לא משנה כרגע.
אם זה אפשרי, לא מובן לי מדוע משהוא בכלל צריך להתערב בצרכיו או רצונותיו של הנהג/בעל הרכב, את ההחלטה בענין כריות האוויר או בכלל על כול עניין ברכב יקבל בעליו ולא אחר, מה עוד, שכפי הידוע לך, קיימות מס' דעות של אנשים לגבי כריות אוויר, לא כול אחד חושב שהדבר כלל מועיל ולעיתים אף עלול לגרום לפגיעה חמורה מזו של התאונה עצמה.
לאנשים יש צרכים לעיתים ולאו דווקא רק מטעמי נוחות אלא בשל בעיות רפואיות כאלה או אחרות, אני לא מצליח להשתכנע שפשוט אי אפשר להתאים אביזר ובכלל משהו ברכב לבעליו.