Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי מגבר פשוט של ROTECH 1200W כביכול...

לפני כמה שבועות ניתן היה להבחין בירידה משמעותית באיכות הצליל מרמקולים 6 על 9 jbl cs3196 (210/70w rms)

המשמעות של זה היא שהמגבר מוציא יותר מ210 וואט לערוץ? או שהם נהרסו מסיבה אחרת?

פורסם

בד"כ זה דווקא סימן למגבר חלש מידי שהתאמץ יותר מידי ושרף את הרמקולים בגלל אחוזי עיוות.

אבל כל מגבר יכול לשרוף רמקול אם הוא נותן לו לנגן בתחום תדרים שהוא לא אמור לנגן.

המקרים בהם רמקול שנשרף בגלל שמגבר היה חזק מידי וזה קרה בזמן שהמגבר היה מכוון כמו שצריך כלפי הרמקול - הם נדירים אם בכלל דווח בפורום שלמישהו קרה כזה דבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי אז אולי תוכל לעזור לי בשדרוג המערכת.

הרכיבים הקיימים הם: pioneer mp1900

מגבר rotech a480

קומפוננט panasonic dsj173

רמקולים 6 על 9 jbl cs3196

הרכב הוא מאזדה 626

התקציב מוגבל (אני חייל), אני יודע שאני מתחיל מנקודה לא משהו בכלל, הטעות הייתה שקניתי במקום שקניתי ובזה שלא התמקדתי עם הכסף שהיה לי ברכיבים מסויימים יותר איכותיים, אבל זה המצב, אני לא יודע ממה להתחיל לשפר

תודה

פורסם

התקציב הוא תמיד מוגבל - השאלה לכמה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה בדיוק העניין, שאני לא יודע מאיפה להתחיל...

אני לא מרוצה מאיך שנשמעת המערכת, הקומפוננט כמעט ולא נשמעים לעומת האחוריים למרות שבמגבר הם כמעט על 80 אחוז גיין והאחוריים על בערך 45 אחוז.

פורסם

הרמקולים האחוריים שלך יותר נצילים ולכן הם נשמעים חזק יותר.

ממליץ לך להחליף מגבר למשהו אמין וטוב יותר, אפילו יד שניה, למשל ה JBL 75.4 וקומפוננט טוב יותר דוגמת הפולס

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מעט מאוד.

אלא אם כן אתה הולך על יחידת ראש עם יכולות קצת יותר מתקדמות, יחידת ראש עם יכולות של פרוססור כמו למשל האלפיין 9853 או ה9855 שלא לדבר על ה9887 העכשווי.

או קלריון דומה.

אבל מבחינת איכות סיגנל, היום, לכל המותגים המוכרים בשוק, כבר ביחידות הפשוטות יש סיגנל נקי וטוב אז ככה שלא תהיה כאן קפיצת מדרגה מובהקת.

אלא אם כאן אתה הולך על איזה דנון היי-אנדי או קלריון HX או אקליפס 7000MKII ומעלה ואז כבר יכולים להיות הבדלים שמיעים בסאונד וגם אז - מבחינת השקעה, אתה תקבל את התמורה הפחותה ביותר.

ההשפעה הגדולה ביותר על הסאונד באמת תהיה אם תעבור לHU שיש לו יכולות עיבוד מתקדמות יותר כמו קרוס 3WAY ותיקוני זמנים לרמקולים (טיים קורקשן TC) ואקולייזר מובנה - בעזרת היכולות האלו אתה כבר תוכל להשיג התקדמות רצינית במערכת ולקבל את מלוא התמורה לכסף שלך.

אחרי זה כבר מתחילים שיקולים אחרים כמו הגברה אקטיבית, חיתוך בעזרת קרוס אקטיבי - אבל אתה עוד רחוק מזה וגם לא כל אחד הולך דווקא לכוונים האלו.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...