Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 277
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
99% מהנהגים על הכביש מתייחסים לרכב שלהם ככלי שמביא אותם מנקודה A לנקודה B, ליד לוח השעונים חייבים להיות מספר גאדג'טים, החלק האחורי הוא פח זבל לכל דבר ותו לא. 1% שנותרו הם אלה שמכסים את האוטו בקיץ, הם אלה שלא זורקים את האוטו בחנייה הכי קרובה אלא יכולים לעשות גם שלושה סיבובים בחניון כדי למצוא חנייה פינתית, הם אלה שמחנים צמוד למדרכה, מקפלים מראות, מניחים סך שמש וכ'ו וכ'ו... לצערנו יש לא מעט בני נעורים, אפילו ילדים, שהתחביב שלהם הוא ליצור אוסף כמה שיותר גדול של סמלי מכוניות, לי על האוטו מאחורה יש שלושה פסים שנחרטו בפח (כתוצאה ממפתח) בנסיון להוציא את הסמל, בעבר כבר נגנב הסמל הקדמי ובטיפול המוסך הקבוע קיבלתי סמל. את הגג הנפתח ניסו לפרוץ ולגלגלים שלי יש נעילה מיוחדת שרק אני אוכל לשחרר (זה אצלי בארנק) לאחר נסיון גניבת אחד הגלגלים בעבר. אז למה אני עושה את כל הדברים הללו? אני לא יכול לנהוג ברכב שנראה כמו פח זבל, זה מפריע לי, זה קשה לי, לעולם לא ארשה למישהו לאכול ולשתות ברכב. אז כן, הדברים הללו מגבילים אותי, כשאני מגיע למקום חנייה האישה והילדים פעמים רבות יורדים מהרכב ויודעים שאבא יגיע אחרי שימצא את החנייה האולטימטיבית בתנאים הקיימים.

יש המון אנשים שהעיניים שלהם נפתחות אחרי שהם רואים רכב רחוץ, מצוחצח ומטופל והם חייבים להשחיט, לעשות נזק.

כל כך מצער אותי לשמוע על העוול שנעשה לך, בייחוד כעו"ד.

אשמח לראות את התמונות של הליך הצביעה ואני מקווה בכל ליבי, בכנות, שהצביעה תושלם על הצד הטוב ביותר ותחמם את ליבך. אני מכיר את התחושות, לפני עשור לערך, כשדפקו לי את הדלת הימנית לא יכולתי לישון בלילה. רתחתי.

וואו, ואני חשבתי שאני בין "המשוגעים" היחידים, כלומר אני בדיוק כמוך... :shock:

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

ואז מה?

יפרקו לך חצי רכב כדי להרכיב את זה והוא יתחיל לצקצק בנסיעה.

וכשיקרה משהו, תקבל התרעה בשביל להגיע לרכב רק 2 דקות אחרי ששרטו לך אותו או דפקו לך אותו בחניה ;)

יש מקרים שבהם זה יעזור (כמו גניבות כנראה), ברור...

אבל לחלק לא קטן ממקרי הונדליזם זה פשוט לא רלוונטי.

פורסם
99% מהנהגים על הכביש מתייחסים לרכב שלהם ככלי שמביא אותם מנקודה A לנקודה B, ליד לוח השעונים חייבים להיות מספר גאדג'טים, החלק האחורי הוא פח זבל לכל דבר ותו לא. 1% שנותרו הם אלה שמכסים את האוטו בקיץ, הם אלה שלא זורקים את האוטו בחנייה הכי קרובה אלא יכולים לעשות גם שלושה סיבובים בחניון כדי למצוא חנייה פינתית, הם אלה שמחנים צמוד למדרכה, מקפלים מראות, מניחים סך שמש וכ'ו וכ'ו... לצערנו יש לא מעט בני נעורים, אפילו ילדים, שהתחביב שלהם הוא ליצור אוסף כמה שיותר גדול של סמלי מכוניות, לי על האוטו מאחורה יש שלושה פסים שנחרטו בפח (כתוצאה ממפתח) בנסיון להוציא את הסמל, בעבר כבר נגנב הסמל הקדמי ובטיפול המוסך הקבוע קיבלתי סמל. את הגג הנפתח ניסו לפרוץ ולגלגלים שלי יש נעילה מיוחדת שרק אני אוכל לשחרר (זה אצלי בארנק) לאחר נסיון גניבת אחד הגלגלים בעבר. אז למה אני עושה את כל הדברים הללו? אני לא יכול לנהוג ברכב שנראה כמו פח זבל, זה מפריע לי, זה קשה לי, לעולם לא ארשה למישהו לאכול ולשתות ברכב. אז כן, הדברים הללו מגבילים אותי, כשאני מגיע למקום חנייה האישה והילדים פעמים רבות יורדים מהרכב ויודעים שאבא יגיע אחרי שימצא את החנייה האולטימטיבית בתנאים הקיימים.

יש המון אנשים שהעיניים שלהם נפתחות אחרי שהם רואים רכב רחוץ, מצוחצח ומטופל והם חייבים להשחיט, לעשות נזק.

כל כך מצער אותי לשמוע על העוול שנעשה לך, בייחוד כעו"ד.

אשמח לראות את התמונות של הליך הצביעה ואני מקווה בכל ליבי, בכנות, שהצביעה תושלם על הצד הטוב ביותר ותחמם את ליבך. אני מכיר את התחושות, לפני עשור לערך, כשדפקו לי את הדלת הימנית לא יכולתי לישון בלילה. רתחתי.

מסכים עם כל מלה.

אשמח לראות גם את תוצאות הצביעה, הרכב שלי "פונק" בשריטת מפתח בדלת הנהג (לא משהו שאי אפשר לחיות איתו אבל זה מרתיח).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
המדינה בסדר גמור, האנשים ממש לא.

דור, בוא נודה בעובדות - כיום, המדינה שלנו מאוד מאוד עקומה (וגם זה בלשון עדינה עד מאוד)

והתושבים בה עוד יותר...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
וואו, חלאות אדם זו הגדרה עדינה. לא יאומן איזה אנשים שפלים יש.

משתתף בצערך ומבין את כאבך - דיכאון אמיתי.

מקווה שימצאו הוכחה חותכת לאשם (לדעתי - רק אם המקום מצולם במצלמות אבטחה) והחוצפן ישלם על מעשיו.

לפעמים אני מקנא בכל בעלי הגרוטאות (או אנשים שסתם לא מפריע/לא איכפת להם) שלא צריכים לחיות בחשש אם דפקו/שרטו/פתחו עליהם דלת בכל פעם שהם חוזרים לאוטו..

היי, אני בעל מה שעלול להקרא כגרוטאה (רנו טווינגו 94 עם צבע שרוף בגג וצבע מתקלף בדלת) ועדיין אני רותח כל פעם מחדש כאשר אני רואה עוד קו ישר בצבע לבן על הדלת שלי שהופיע מנשיקת דלת של מזדה 3 של אחד עובדי החברה שאני עובד בה.

כל רכבי הליסינג בחברתנו לא מעניינים את בעליהם ולכן הם מרשים לעצמם לרסק את דלתותיהם על מכוניות העובדים ה"פחות" חשובים (שהרי אין להם רכב חברה).

לכן אני נמנע צביעת הרכב שלי מחדש, פשוט חבל על הכסף ועל הלב שלי כשאראה חריצים לכל אורך הדלת...

כבר חתמתי...

פורסם

אחי עובד בחברת הייטק ולא הסכים לקחת רכב ליסינג משיקולים כלכלים. הוא העדיף לרכוש סקודה פאביה נחמדה. בעלי הליסינג בחברה כיסחו את המכונית הזאת מכל הכיוונים. כל כך חבל על האוטו. רכש אותו בלי שריטה.

פורסם

נוכחתי לדעת גם מנסיונינו וגם מתוך סיפורים של אחרים כי עדן הליסינג הפרוע הולך ונגמר. כיום מתחילים לחייב את בעלי הליסינג על השריטות. אישתי היא נהגת מצויינת ולעולם לא גרמה לאף שריטה ברכבי הליסינג שלה. אבל היא עושה ביקורי בית בסביבה מאוד צפופה ורכבי הליסינג שלה ראו דבר או שתיים בחיים. אז לאחרונה חוייבנו בלא פחות מ-2000 ש"ח.

פעם היינו דואגים לפרייבט שלנו ולא כ"כ שמים לב לרכב הליסינג. נתתי למשל בשוויון נפש לפרחחים הצעירים להתיישב לו על מכסה המנוע, רק שלא יתקרבו לפרייבט. כיום הכל התהפך. הגעתי למסקנה שאין לי כוחות נפש יותר לדאוג לפרייבט הזה ופשוט הרמתי ידיים. אי-אפשר למנוע את הבלתי-נמנע. בפעם הבאה לא אחזור יותר על הטעות של רכישת רכב חדש ואדאג שרכב הבא יגיע אליי שרוט למהדרין עם ירידת ערך בהתאם. לאומת זאת כל פיפס קטן ברכב הליסינג מיד מתורגם כיום לתשלום כספי לא קטן. אנחנו נחזיר אותו בסוף השנה בתום החוזה ונסע רק על הפרייבט.

פורסם
כל עוד אין הוכחה שהאיש שרט לך את האוטו, התיק יסגר כמו שנפתח.

את החשבון אתה כבר תקבל

קודם הית צריך לבדוק שיש לך הוכחות ורק אחרי זה להגיש תלונה.

בדיוק!

פעם ראשונה שלך בארץ?

פורסם

התנהגות בעלי רכבי הליסינג בחניוני החברות היא באמת זוועה.

לשמחתי, כחלק מהנסיון מעבודה בחברות קודמות, כשהגעתי למקום הנוכחי התחברתי מיידית עם האנשים הנכונים שעשו מניפולציה כדי להעניק לי את מקום החניה היחיד בבניין שהוא חניה בודדת בין שני עמודים ! :)

שקט נפשי בזמן העבודה משפיע על תפוקת העובד משמעותית :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בעבר עבדתי בבניין בו היו 5 קומות חנייה תת-קרקעית , לאחר כמה פעמים ששרטו לי את הרכב בקומות 3 ו4 שלא היו ממש עמוסות ברכבים וחניון לא צפוף במיוחד ,התחלתי לרדת עד הקומה התחתונה ביותר(חמישית) של החניון ולחנות בין שני עמודים בפינה הרחוקה ביותר, מכיוון שצבעתי מחדש כמה מחלקי הרכב ומכיוון שהקומה הזו לרוב ריקה מרכבים,הרי שכולם מעדיפים לנסות להדחף בקומות העליונות.

יום אחד אני חוזר לרכב ורואה שמישהו דפק לי את הטמבון הקדמי, מכיוון שזה היה החלק היחידי שהיה אפשר לפגוע בו. :shock:

איזה עצבים, לא יאמן איזה אנשים כשרוניים יש במדינה הקטנה שלנו, לדפוק אוטו בחניון שהיו בו 3 או 4 מכוניות ,כאשר החניון הוא ל200 רכבים.

זה כל כך קשה לצאת מחנייה בלי לדפוק כמה רכבים בדרך? זה פשוט מרתיח אותי, איך הם עוברים טסטים? :x

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

צריך גם להסתכל על חצי הכוס המלאה, תגיד תודה שזה לא נגמר בדקירה.

יש אשכרה אנשים שיידקרו וייברחו משם רק בגלל שלא אפשרת להם להחנות.

למצוא חנייה בישראל זה פרוייקט בפני עצמו.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
דור, בוא נודה בעובדות - כיום, המדינה שלנו מאוד מאוד עקומה (וגם זה בלשון עדינה עד מאוד)

והתושבים בה עוד יותר...

ברור שהיא עקומה, אך זה מתחיל ונגמר באנשים (בין אם זה האנשים הפשוטים או אחד מה-120 פרזיטים).

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם
דן,אני בדיוק חושב כמוך.

אגב,בסוכות קפצנו עם המשפחה לאכול משהו בנתיבות (נסענו לטייל).

כל המשפחה אכלה,ואני ישבתי בחוץ כמו כלב לשמור על האוטו משריטות ומאנשים שקשה להם לראות אוטו חדש.

למרות כל הנסיונות שלהם להביא אותי למסעדה,והם היו לשווא,עדיין נשארתי בחוץ לשמור על הרכב.

כמו שאוראל אמר,מדינה דפוקה!,עם חינוך כושל.

עצוב שזו המציאות, אבל זה מעט קיצוני. אחרי הכל לא תמיד תוכל לשמור על האוטו ככה, ומתישהו תבוא הדפיקה, אין מה לעשות.

גם אני מנסה מאוד לשמור, אבל אין מה לעשות, לא תמיד תמצא את הסביבה הסטרילית שלך. מנסים לצמצם כמה שיותר, אבל למנוע לגמרי, זה מצריך כבר כישרון מיוחד.

בעבודה אני מסודר, אבל בבניין שאני גר יש שכנים שלא ממש מעניין אותם הרכוש שלי ולכן אני "מגיש" להם את הצד הדפוק של האוטו...:-(

שאם תהיה פתיחת דלת אכזרית, אז זה יתווסף לשאר המכות (של הדלתות :D )

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...