Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב לנהנה לנהוג,עד 45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני מחפש רכב מהנה לנהיגה ידני,כבר חודשיים מחפש מאזדה מיאטה MX5 שנתונים ישנים אין לי בעיה לקנות 94 או 98,פשוט מחפש MX5 במחיר הגיוני,לשלם 60K על אוטו כזה ישן לא בא בחשבון,עכשיו חיפשתי אלטרנטיבות,ומצאתי אלפא 156.

אלפא 156 ידנית מנוע 2.0,אני יודע שהיא לא קבריולט וגם לא בטוח שהיא מהנה כמו הMX5 אך יש בא משהו מעניין,(עוד לא נהגתי באלפא אבל כן נהגתי בMX5 שנת95 ידנית 1800,תענוג),רציתי לדעת מבעלי נסיון איך האמינות של הרכב הזה,עלויות אחזקה,וצריכת דלק?,הכל יחסית לMX5.

בגדול מה שאני מחפש זה שהאוטו יהיה מהנה אמין וחסכוני בדלק,לא מחפש נוחות או שימושיות.

תודה.

פורסם

אישית אני מאוד אוהב את ה-156 והייתי מעדיף אותה על פני מיאטה, אבל לפי הדרישות שרשמת לא נראה לי שהאלפא תתאים לך יותר מדי. המיאטה דווקא כן נשמעת כמו כפפה ליד, אבל אם קשה למצוא אחת שמורה שנכנסת בתקציב, חפש אולי רודסטר אחרת או קטנה-חמה בסגנון הקליאו ספורט.

פורסם

לצערנו הדבר היחידי שקרוב למאזדה זאת ה Z3 ולפי השמועות הרכב לא משהוא

אני חושב שתנסה למתוח את התקציב ותמשיך לחפש כי כל התפשרות שאתה תעשה

אתה בסוף סתם תיתבאס שלא קנית את המיאטה

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

Guest ספורטמוטורי
פורסם

התקציב הוא עד 45000 שקל.

הבעיה של המיאטה ,זה שהיא מכונית די ישנה,אני מבין הרבה במכונאות ועבדתי בתחום קצת ויודע לסדר את רוב הדברים לבד,זה בדיוק מה שאני עושה עם הלנסר 92 שלי כרגע,בגלל זה אין לי בעיה לקנות רכב ישן,אך זה בטח לא יהיה קל בלמצוא חלקים וכו...

הגורם הכי מדאיג זה "המחירים",המוכרים מבקשים על הרכבים האלה מחירים פשוט דמוניים,מחירון ואפילו מעל המחירון,למרות שהמחירון הוא יחסית די גבוהה למכוניות כל כך ישנות,בגלל זה המכוניות האלה נתקעות הרבה זמן בלוחות המכירה,לדוגמא:

יש מיאטה 98 כסופה,המוכר שלה כל יומיים מבקש מחיר אחר,שהמחיר די מתאים לי,אך מרוב המשחקים שלו העניין די מפחיד,פעם הוא מבקש 42 ופעם 50 אחר כך חוזר ל46 וכו..,ובכלל דיברתי אותו,אמר שיש מכת קצה שלדה,לך תדע מה היה שם,בקיצור,חתול בשק.

יש מיאטה 94 נראת די טוב,אך מבקשים עליה 43,אין שום סיכוי שאני אשלם על רכב שנת 94 אחרי 15 שנה על הכביש 43000 שקל,שזה אפילו מחיר די קרוב לזה שעלה לקונה הראשון בשנת 94,בקיצור אני מחפש רכב כזה אך במחיר הגיוני,אלא אם יבוא מוכר ויבקש מחיר הגיוני על אחת במצב טוב.

אין טעם להתפשר כי חיים פעם אחת..מאזדה MX 5 השמורה ביותר מתחייב להכל ב44 אלף שקל.0509300737

הבחור שמבקש 43000 על המיאטה 94 זה הבחור הזה mmmmmmmm ,כי שם יש אותו טלפון שהוא רשם ,ופה הוא רוצה 44 , עלה עוד אלפיה בגלל שאני מחפש מיאטה עד 45,זאת הבעיה שרוב המוכרים של המיאטות חיים בסרט,מצטער אחי תחפש פראייר אחר.

פורסם

אח שלי עם כל הכבוד והרצון הטוב אתה מחפש משהו לא הגיוני ולא אפשרי.יש מחירון לכל רכב ומבקשים מתחת בהתאם.אתה לא יכול ללכת נגד מחירון ונגד כל העולם.אם אין כסף למיאטה זה לא סוף העולם.תקנה משהו בתקציב שלך.

Guest ספורטמוטורי
פורסם
אח שלי עם כל הכבוד והרצון הטוב אתה מחפש משהו לא הגיוני ולא אפשרי.יש מחירון לכל רכב ומבקשים מתחת בהתאם.אתה לא יכול ללכת נגד מחירון ונגד כל העולם.אם אין כסף למיאטה זה לא סוף העולם.תקנה משהו בתקציב שלך.

יש לי מספיק כסף לקנות גם מיאטה חדשה,פשוט מאוד אני לא רוצה לשלם יותר מ45K על רכב ספורטיבי,כי זה יהיה רכב שני בבית.

אך זה עדיין לא שולל את ההגזמה שלך בלבקש עוד אלפיה,אולי כי חשבתה שאני לא אבדוק ביד 2.

אם אתה מוכר רכב בהגינות ובלי שקרים,תהיה שקוף אחי.

בהצלחה.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

איך האלפא 147 ?

שמעתי שהיא יקרה לאחזקה,עד כדי כך שהיא תעלה הרבה מאוד להחזיק אותה שזה קרוב למרצדס וביימרים,האם זה נכון?

כמובן את זה קראתי במבחנים שלה.

מבחינת ניהוג,האם היא מעניינת כמו המיאטה?

פורסם

ב-45 כדאי לך לחפש קליאו ספורט MK1.

מתאימה לדרישות ולתקציב שלך.

מנוע פנטסטי, בלמים מעולים, מאוד מהנה לנהיגה, שנתון חדש יחסית למאזדה שתוכל להשיג, ובטיחות טובה.

בנוסף, האחזקה השוטפת לא יקרה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

Guest ספורטמוטורי
פורסם
ב-45 כדאי לך לחפש קליאו ספורט MK1.

מתאימה לדרישות ולתקציב שלך.

מנוע פנטסטי, בלמים מעולים, מאוד מהנה לנהיגה, שנתון חדש יחסית למאזדה שתוכל להשיג, ובטיחות טובה.

בנוסף, האחזקה השוטפת לא יקרה.

שמעתי הרבה דברים טובים על הקליאו ספורט ,אף פעם לא נהגתי או נסעתי באחת,לי יש בעיה עם מכוניות סופר מיני,היתה לי פיג'ו 206 XT היתה ממש דחוסה לי,אני 1.82 ,יש לי שאלה כזאת,האם ידוע לך אם הקליאו ספורט היא קטנה ודחוסה כמו הפיג'ו 206?

איך האמינות שלה?,רנו בדרכ"כ לא ממש אמינות,וזה מדאיג , ומה היא צריכת הדלק של הרכב הזה?

פורסם

שמעת הרבה דברים טובים ובצדק לחלוטין.

לגבי הגובה, לאחד ממנהלי הפורום כאן, casper, יש אחת כזאת והוא מעל 1.90,

לא זכור לי שהוא התלונן מתישהו.

אבל אם לך יש בעיה אישית עם מכוניות קטנות אז הקליאו בזה דומה ל-206.

מבחינת אמינות, האוטו לא בעייתי,

כמובן שצריך לדאוג לרכוש אחת מתוחזקת כמו שצריך ורצוי שעברה את הטיפול הגדול היקר בקליאו (טיימינג).

הטיפולים השוטפים וצריכת הדלק והביטוח זולים.

צריכת הדלק היא כ-11:1 בממוצע, וזה לרכב שעושה 7 שניות ל-100 נתון מצויין.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

Guest ספורטמוטורי
פורסם

נשמע טוב.

יש בנתיים שתיים 2001,אחת עם נתונים על הפנים יד חמישית 173000 ק"מ מבקש 38000 ,ממש סביר,שלרכב ספורטיבי זה ממש רע,בטח טחנו אותה,מעדיף לא לגעת.

יש אחת יד שלישית עם 124000 ק"מ שזה הגיוני אך מבקש 48000 ,שזה מוגזם.

בקיצור אני אחפש אחת לאט לאט.

פורסם

מוגזם זה יחסי, לא תמצא קליאו שמורה עם ק"מ נמוך בפחות.

אולי אם באמת תהיי סבלני תצוץ איזו אחת ב45K. כמובן שזה אומר שגם השנתון שלה כבר יהיה קצת ישן יותר.

אבקש מראש מכל משתמשי הפורום שחווים התקף אפילפסיה בכל פעם שהם קוראים משפט בסגנון המשפט הנ"ל, להוציא את תיסכולם בעזרת עיפרון ודף נייר חלק ולא האשכול הזה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...