Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב: ניסן אלמרה 2001 1800

שלדה: תיקוני מרכב לאחר תאונה מאחורת כיפופי פח

העברת כוח- בלאי דיסקיות אילוכים

גיר- נקישות בשילוב החלפת אילוכים.

המנוע (גמור כנראה) - מזייףת דחיסה לא זההת נקישות ובלאי פנים.

תודה מראש...

נ.ב- תיקוני מרכב, מה הכוונה?

פורסם

תחת איזה חשיבות "תיקוני מרכב" הופיע? כי יכול להיות שמדובר בשלדת מרכב או שלפי דעתי מדובר שפוט בפחחות.

ד"א כמה ק"מ הרכב עבר שהוא כלכך גמור?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

רבותית הרכב מוצא במחיר נמוך משמעותית, והינני מתכוון להחליף לו מנוע ממילא, עגב מייבוא בעלות 4500 ש"ח כולל עבודה אזי

נא לא להתייחס לתוצאות המנוע...

מה אתם אומרים?

פורסם

כמה זול משמעותית?

כמה אתה מתכוון להשקיע בו מעבר למחיר הרכישה?

דיסקיות הילוכים עד כמה שאני יודע לא נמצאות במנוע, אלא בגיר (הילוכים). גם אותו אתה מתכוון להחליף?

אם הרכב עבר עשרות מיליוני קילומטרים יש דברים מעבר למנוע שמושפעים (לדוגמא, הכל:roll:)

תרשה לי לסיים במשפט סיני עתיק, "מי שקונה בזול משלם ביוקר" (אני לא בטוח שהוא סיני)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

רבותי, הרכב עבר 130000,

לא ראיתי את הדו"ח, אלא הבחור הקריא לי מילה במילה את הכתוב בדו"ח...

באמת קשה להבין איך המנוע הגיע למצב שהגיע...

מה דעתכם פרט למנוע...???

פורסם

שלום,

כדי לקבל תמונה אובייקטיבית לגבי מצב המכאני של הרכב, יש לפנות למוסך אמין ומיקצועי. (שמכיר את הרכב).

ברוב הבדיקות מופיע הנוסח הקבוע "בלאי דיסקיות", "נקישות בהחלפת הילוכים" , "בלאי פנימי".

לכן יכול להיות שהמנוע לא גמור ולא קרוב לזה, כמו כן הגיר.

אלמרה, כעיקרון, רכב מאוד אמין, 130 אלף ק"מ של מהיגה סבירה וטיפול לפי ההוראות לא אמורים לדרדר את מצבו ל "גמור".

אם בבדיקת מוסך יתברר שהרכב אכן במצב ממש לא טוב , אני ממליץ להתרחק - הזנחה ו"קריע " ישפיעו גם בעתיד על האמינות,

ולא רק של מנוע וגיר.

כפי שנאמר, חומרת התאונה מאחור לא ברורה. לא רשמת תחת איזה סעיף של משמעות היא מופיעה בדו"ח (גבוהה, נמוכה או שולית).

לא פירטת, מה בדיוק תוקן.

אם מדובר רק בירידת ערך מסחרית, זה מה שמתבטה במחיר נמוך.

אם מדובר בירידה בטיחותית (תיקוני שלדה, ריתוחים), הייתי מציע לוותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא כדאי לך להכנס להרפתקה כזו אפילו מהסיבה המאוד פשוטה, שאם אחרי 130000 ק"מ יש כזה בלאי של המנוע (אם זה הקלומטרז' האמיתי)או ה"אילוכים" אז מין הסתם כל מכלול הרכב לא שמור.מה שחסכת בקניה 4000 ש"ח מתחת המחירון,תוציא בסוף על צריות,הגה,בלמים,וכל מני משאבות ודברים טובים. מי שקונה בזול משלם ביוקר....

חוצמזה עוד טיפ,רכב לא קונים בטלפון,ולא לפי ראות עניים. לך לבדיקה במכון,ושם יסבירו לך. זה שהבנאדם מקריא לך את הבדיקה זה מאוד יפה,אבל...

לילה טוב.ואל תעשה שטיות.

אם זה לא שבור,אל תתקן את זה.

פורסם

טוב חבר'ה, תודה בינתיים...

שבוע הבא נלך לראות את האוטו...

הבחור דורש 25K אך אני מניח שניתן להוריד 2K מהמחיר...

ידוע שיש הרבה כסת"ח במכוני הבדיקה...

נעדכן אתכם במידת ההתפתחויות.

• תוכן חדש...