Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה לא חושב שיש גבול לרמת הידע שיש לך על הרכב?? גם אם הוא הרבה זמן אצלך?

ביום שישי מכרתי רכב שהיה ברשותי 8 שנים,להגיד לך שזכרתי בדיוק מה ההיסטוריה של הרכב..ממש לא,י לגבי דברים שהם לא מכניים,יידעתי את הקונה שהשלדה נקיה בהתחייבות(בכל זאת תיקוני שלדה זה משהו שצריך לזכור),אולם הרכב עבר תאונה בחלק הקדמי ואני לא זוכר במדוייק מה נעשה שם.הקונה שאל גם אם אני מתחייב למנוע וגיר תקינים,הסברתי לקונה שאין לי מושג קלוש במכונאות ולכן אין אפשרות להתחייב על דבר כזה,מה שכן יכלתי להתחייב ואת זה ניתן לבדוק היה,שהרכב מטופל ומתוחזק בצורה שוטפת,מתוזמנת ובמקום קבוע עם קבלות ותיעוד מסודר,וכמו כן שאין לי שום הרגשה או ידע מוקדם שאיזהשהוא חלק עומד לשבוק חיים,בבדיקה גם התגלה איזהוא חלק שבור(משהו פיבר קדמי-אין לי מושג מה זה),שמן הסתם לא ידעתי עליו וזהו, הרכב בסופו של דבר נקנה במחיר שסוכם ע"י שנינו,ומטרת הסיפור היא להראות שלא הכל זה שחור ולבן,יש גם אפור והכל תלוי במוכר\קונה ובמידע המוקדם שניתן לגלות לפני בדיקה על הרכב.

כנראה שלא הבנת אותי נכון או שלא הסברתי את עצמי נכון,

התכוונתי שאתה בתור מוכר הרכב יודע אם יש לאוטו פגיעה בשילדה, וכן זה דבר ראשון שאני רושם בזכרון דברים, פגיעה בשילדה זה דבר שהמוכר חייב לדעת,

לגבי תאונה שהיא לא פגיעה בשילדה , אני לא מצפה מבעל הרכב לזכור בדיור לפרטים מה קרה ברכב, אבל אם הוא אומר לי שהאוטו קיבל שפשוף קטן במכסה מנוע והוחלף גם מאותת, ובבדיקה מגלים שהאוטו קיבל מכה חזקה שהוחלף גם רדיאטור ופנסים ועוד..., אז יש גבול.

לפני 9 שנים ,לקחנו רכב מיצובישי סופר לנסר לבדיקה, הרכב היה בעל נתונים ממש טובים,(היה רכב של נכה וגם אדם זקן),הוא אמר שהאוטו קיבל מכה קטנה, בבדיקה התברר בצורה עדינה לפי הבודק "שני חצאי רכבים שחוברו מחדש" ככה הוא הגדיר זאת, רק כדי לקבל פרופורציה לנזק, עם כל הצער על כך שזה אדם נכה ומבוגר אני לא יספוג 450 שקל בדיקה כשקיים תהום כזאת גדולה בין מה שנאמר לבין הממצאים.

פורסם

היום הגדרת פגיעת שילדה היא מאד מעורפלת.

בעבר התיחסו לקורות אורך בלבד, ואז נולד מונח חדש "רכב בלי שאסי", תקופה זאת עברה וגילינו שיש מונח שנקרא "קצה שילדה".

לפני כ 10 שנים בת זוג שהיתה לי החליטה לא לקנות 306 מדהימה מכיוון שקורת הרוחב הקידמית התחכחה בשפת מדרכה בחניה (שום תאונה) מכיוון שהגולם במכון הבדיקה הגדיר זאת כ "קצה שילדה".

לך תדע מה ימציא מחר הבודק, ולך תדע אם הוא לא חבר של הקונה ("סוחר").

לא מאמין למכונים, לא מתחייב.

כמו שאמרתי אני יכול להתחייב שהרכב מטופל כראוי ולא עבר טראומות - ככל הידוע לי!!!

במשפחה היתה לנו GMC שהגיעה עם פגיעת שילדה מהחברה!

פורסם

ראה,

כמו שאמרו לפני, אי אפשר לבוא ולהגיד שכל הסוחרים רמאים... אבל חלקם הגדול מאד "מייפה" את המציאות, אם לאמר זאת בעדינות.

באמת שאין שום סיבה לרכב סופר מבוקש, עם שוק מצויין, ובמצב מצויין להגיע לידי סוחר רכב (אלא אם כן לבעל הרכב יש חשק

עצום למכור לסוחר במחירון מופחת מאד כדי שגם הוא יגזור קופון....:))

אגב, מאד צורם לי על השטות הזאת שמישהו כתב כאן מקודם לגבי אזור חולון ונתניה. כנראה שהמגרשים בחדרה, חיפה ונצרת

שייכים לסוחרים צדיקים.

קניית רכב משומש היום כרוכה לצערנו בעצבים, תסכול, ואובדן ימי עבודה וכסף על בדיקות. אין מה לעשות. צריך לדעת ליפול על האנשים הנכונים.

קח את זה באמת בכיף, אחרי הכל זה באמת רק 400 ש"ח. התחושה היתה גרועה שבעתיים אם היית קונה ומגלה לאחר הרכישה.

ערן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...