Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו דיבר על ההונדה?

מה לעשות, אוטו פוזה שנמכר במחירים לא ריאליים יחסית לתמורה - כי שוב - הוא מוכר פוזה. אם אתה ערס בן 18-25 שהולך עם כובע מצחייה של משפחות פשע וקפוצ'ון בחורף, ההונדה הזו היא בשבילך. כדאי מאוד לקנות גם מערכת ב-15 אלף שקל (גנובה כמובן, מהשוק ברמלה) כדי לשמוע את הדיסקים של עופר לוי בפול ווליום. ותקן אותי אם אני טועה.

רק רציתי לדעת - איזה פוזה יש לסובארו גרנד ליאונה ברמת הגימור הנמוכה ביותר (פגושים שחורים) עם צבע אדום דהוי?

פורסם

לילה טוב,אלי לוי יש לי קונה שמבלבל לי במוח כבר חודש על הרכב שאני אתן לו אותו במחיר של 14000 שח בחיי.

לגבי ד''ר עלק סובארו משהו קטן יש לי לומר לך :הלוואי והייתה לי האפשרות לפגוש אותך כדי להוכיח לך עד כמה אתה

חסר הבנה בכל מה שקשור לרכב שלי אבל אתה יודע מה אומרים אני לא רואה אותך מימטר !

זהו תודה לכולם מבחינתי כאן עכשיו הסתיים הדיון בנושא זה אני לא מיתכוון להיתייחס לאנשים חסרי שכל ומיסכנים

שהפורום הזה משאיר אותם בחיים .......

imprza new age

פורסם

אני לא חושב שאלה בתמונה נוסעים בפחות ממרצדס או במוו.

אבל הרעיון גדול ד"ר כל הכבוד,גרמת לי לצחוק.

אצלי בשכונה יש ערסים מגעילים בהונדות משנות ה90 כנראה שזה קהל היעד של המכוניות האלו כשהן מתיישנות.

ולדעתי חוץ מהפוזה ההונדה באמת הרבה יותר טובה מסובארו-מנוע חזק ומתקדם בהרבה,אבזור הרבה יותר טוב וגיר אוט' מצויין.

לא סתם ההונדות האלה שורדות כ"כ הרבה שנים ועדיין יש להן ביקוש במחירים כאלה.

לדעתי קנייה לא שווה במחיר הזה ותמורה נמוכה לכסף.

פורסם

חגי יש משהו במה שד"ר סובארו אומר, אתה לא מצפה באמת לקבל על הרכב 16000 בעוד שאפשר להביא רכב בשנתון 2002 במחיר שכזה, אומנם לא סובארו אבל לא פחות טוב והאמת גם יותר מתקדם ,

אין טעם באמת לרדת לוויכוחים טיפשיים, זה לא מוסיף שום דבר לאף אחד,

אם מישהו מבלבל לך את המוח על 14000 אז באמת כדאי לך ללכת על זה , אני באמת בספק שתוכל למכור את הרכב הזה ביותר.

דרך אגב לאונות 1600 רגילות לא נמכרות יותר מ 10000 שקל, אם יש אחת במחיר כזה היא באמת GL עם כל האופציות ח"ח נ"מ שמורה וכל מיני חרטוטים בפנים, (ואני לא מכליל את הרכבים ה4X4 טנדרים ו XTים וSVXים למינהם,)

אין מה לעשות, זה לא רכב נדיר. הוא נפוץ, זול, ומאוד עממי ,אז ככה אי אפשר לצפות להחזיר את ההשקעה עליו.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

חגי אם מציעים לך 14k לך על זה עכשיו כי הזדמנות כזו לא תחזור, האימפרזה שלי GL מפוארת עם ספויילר מקורי וסאנרוף ו4 ח"ח ופגושים בצבע הרכב וג'אנטים ואף אחד לא מוכן לשלם 14k למרות שהיא שווה כל שקל והיא מתוחזקת באהבה.

• תוכן חדש...