Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש .

ויש לי כרגע תקציב של 35000

ואני מאוד מתלבט בין מיצובישי גאלאנט 2.0 טיפטרוניק

לבין מאזדה 323 1800

אני יותר העדפתי את הגאלאנט למרות שלא נהגתי על שני הרכבים

מה שאני מחפש זה רכב מהיר עם ביצועים גבוהים ואמינות איזה רכב אתם הייתם מעדיפים לבחור במקומי?

והאם יש לכם עוד הצעות לרכבים אחרים באותו הסכום?

תודה לעוזרים .

פורסם

למה אני לא ימצא בגאלאנט ביצועים תסביר לי בבקשה

מה אני כן יכול למצוא במאזדה 323 ומה אני לא יכול למצוא בגאלאנט

ואם אתה יכול להביא אז הצעה לרכב אחר ואם עוד מישהו יכול להביא חוות דעת אז בבקשה.

פורסם

עם מאזדה אני לא יכול לעזור לך אבל עם הגלאנט כן.. לחבר שלי יש את האוטו וזה אוטו טוב, הוא אמין ולא עושה לחבר שלי בעיות.. אז יש לו חסרון וזה המשקל של האוטו.. הוא שוקל סביבות 1,800 וזה מתבטא בביצועים חלשים וצריכת דלק לא קטנה .. סך הכל אם עניין הדלק לא חשוב לך ואתה תתפשר על ביצועים סבירים אז אתה תהיה מסבוט מהאוטו. בהצלחה

פורסם

שלום,

קניתי לאשתי לפני שבועים מזדה 323 מנוע 1800 סמ"ק.

רכב מצויין, גג נפתח, סוחב מעולה ולא זולל דלק - מומלצת בחום !!!

דבר נוסף, שוק הסחירות של הלנטיס הוא מטורף (לטובה) לעומת הגאלנט שקשה מאוד למכור אותה אף על פי שהוא רכב מצויין ולטעמי יפה יותר מהלנטיס אבל לך על בטוח - מאזדה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
עיש לו חסרון וזה המשקל של האוטו.. הוא שוקל סביבות 1,800 וזה מתבטא בביצועים חלשים וצריכת דלק לא קטנה ..

עם המשקל קצת נסחפת, זה לא סדרה 7. גאלאנט עם מנוע 2000 שוקלת 1280ק"ג בדגם עם גיר אוטומטי (מה שהביאו לארץ).

זה בערך המשקל של משפחתיות עם מנוע 1.6 שנמכרות חדשות. אפילו דגם של גאלאנט עם מנוע V6 אשר למיטב ידיעתי לא שווק בארץ לא שוקל 1800ק"ג (דגם סטיישן אוטומטי שוקל 1500, אבל יש לו יותר סוסים ומומנט מאשר לאחיו עם המנוע הקטן).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...