Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר ממוצע של MOREL ULTIMO SC 10?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש סאב, לא גדול 10" או 8"

ראיתי את הסאב הזה בפומפה אבל אין מחיר וגם בטלפון הם לא מכונים להגיד.

מישהו יודע מה המחיר הממוצע של הסאב הזה ללא תיבה? (אני כמעט בטוח שהוא לא עומד בטווח מחירים שלי, אבל סתם לידע...)

פורסם

אז מה הבעיה להתקשר? בידיוק 5 שניות.

אגב, יש פה בפורום את ישראל (JUNIOR66) שהוא מוכר סאב של מורל חדש.

דבר איתו.

למכירה מסך Dell 2007WFP, למעוניינים בה"פ.

פורסם
ניקו אם הייתי קורא היית מבין שהתקשרתי והם לא מוכנים להגיד

כי הם סתם מפרסמים באתר דברים שאין להם במלאי ואין להם מחיר

למכירה מסך Dell 2007WFP, למעוניינים בה"פ.

פורסם

בין סאב 10 ל12 אינטש מאותה סדרה בדרך כלל יש הבדל שיכול לנוע בין 10 אחוז עד 30 אחוז מהמחיר, לא יותר ברוב המקרים.

שמעת את האולטימו שאתה רץ לקנות אותו?

סאב נהדר - אבל לא למחיר שלו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חקרתי את הנקודה מעניינת הזאת. סאב ממש מעניין. לפני IDMAXים שלי אני התלבטתי בן סאב הזה. דבר שאז היה קשה למצוא כדי לשמוע.

לא קניתי אותו כי זה מחיר הרבה יותר גבוה מ-IDMAX וגם פחות המליצו על סאב הזה, וגם לפי נתונים שלו הוא פחות טוב. מה שה חשוב לי בסאב זה הדייוק ומוזיקליות, ודייוק נקבע על ידי משקל ממברנה ביחס לעוצמה, התנגדות, דיציבלים וכו...

בסוף של דבר, אחרי שרכשתי את IDMAX אני שמעתי את הסאב הזה. סאב ממש איכותי, חזק, מוזיקלי, יורד נמוך שצריך, ומספיק מדויק, רק הוא לא עשה לי את התאבון.

חשוב לציין, יש לסאב הזה אופי מיוחד שאני לא שמעתי את זה באף אחר עד היום.

פורסם

חשוב לציין שהסאב הזה דורש מגבר חזק מאוד ב4 אום, זכור לי גם שהוא לא נציל במיוחד.

פומפה כבר ממזמן לא עובדים עם מורל , ובכלל , לא ממליץ להתקרב לחנות הזאת.

פורסם

אדגר אז אתה אומר שלא כדאי לי למכור את הסאב :-) אולי אני ישאיר אותו לעצמי גם ככה יש לי בנייה לבאג'ז שיושבת בגג מקסימום נוסיף עוד אחד כזה יהיה תענוג :roll:

נ.ב תברר איזה דגם הסאב אם אני לא טועה יש שני דגמים וה-SC יותר זול

1 http://www.morelhifi.com/support/pdf/mobile/Ultimo_Subwoofer_series_manual.pdf

2 http://www.morelhifi.com/support/pdf/mobile/Ultimo%20SC%20Subwoofer%20Series.pdf

סטס קיים גם דגם שמגיע בשני אום

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כן, קיימים גם דגמים עם התנגדות 2 HOM.

לגבי ULTIMO, סאב ממש איכותי ויחודי.

ישראל, אני חושב שזה לא טעם שלך :-D

לגבי SC, אני לא שמעתי אותו, סאב ממש מעניין אות, אבל לפי נייר זה אותו ממברנה, רק גוף וסליל שונה.

פורסם

זה סאב של בית היתנגדות של 8 אום עם נצילות של 87 נישמע מעניין

דווקא בחנות המיפעל הם בדר"כ יותר יקרים ממחירי חנות אם תישאל אותם בחנות המיפעל כמה עולה וופר אחד של אלייט 6 כשתישמע את המחיר אתה משאיר את הרכב ובורח משם בריצה :-)

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

בדקתי את המחיר לפני כחודשיים - אחד מהמפתחים שלהם בירר בחנות...

8 אום זה בסדר אם עובדים בגישור. למעשה זה כמו לחבר סאב עם שתי סלילים של 4 אום לכל יציאה של מגבר.

רק מומלץ מגבר שלא יורד ל1-2 אום מכייון שהמגברים שיורדים נמוך הם מוציאים זרם גבוה ולא מתח... ה8 אום דורש מתח גבוה.

[under construction]

פורסם

תשים לב שהסאב הביתי הוא אולטימייט ולא אולטימו - הממברנה שלו נראה שהיא עשויית קרטון וממש לא מקוולאר או קרבון בדומה לאולטימו.

האולטימו הוא סאב מאוד מדוייק, מאוד פאנצ'י, יש לו ליטוף בניגוד לסאב דומה כמו הW6, אבל הוא דורש הגברה מטורפת ויש לו תג מחיר מאוד לא תחרותי וכאן מורל היו צריכים אולי להגביל קצת את הייצור שלו בשביל להפוך אותו למשתלם יותר - אבל אני לא יודע איך הוא נמכר בחו"ל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...