Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שאלה בקשר לתשלום אגרה


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כאשר אני אוציא את הרישיון החדש לרכב ויעביר אותו לאספנות ואלך לשלם אגרה בדואר, אני חוזר למשרד הרישוי ומה בדיוק אני מבקש מהם על מנת שיסכימו לעדכן לי את האגרה מיידית על מנת שאוכל לבצע העברת בעלות ולא להמתין כמה שבועות לעידכון ????

 

ואיך השירות במישרד הרישוי בפ"ת ?? (כי בחולון השרות גרוע).

תודה

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

ביום ראשון השבוע הלכתי למשרד הרישוי כפר סבא בקשתי לשנות סטטוס לאספנות

אישרו.

הדפיסו רשיון חדש עם אגרה חדשה.

נ.ב כמעט אין תור

:evil:

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

ברגע הגדרת רכב כרכב אספנות בו במקום נרשם סכום האגרה כ- 157 שקל

ולא משנה מה היה החוב קודם לכן .

 

עשיתי את זה לא פעם , ואף בשבוע הזה .

דרך אגב לא חייבים לשלם את האגרה על מנת להעביר בעלות .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

 

וסרשטיין דרור

פורסם

אחרי ששילמתי את האגרה, מה אני צריך בדיוק לבקש מהפקידה במישרד הרישוי כדי שתעדכן במיידי במחשב ששילמתי את האגרה ולא תגיד לי לחכות כמה שבועות לעידכון אוטומטי ??

תודה

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אחרי ששילמתי את האגרה, מה אני צריך בדיוק לבקש מהפקידה במישרד הרישוי כדי שתעדכן במיידי במחשב ששילמתי את האגרה ולא תגיד לי לחכות כמה שבועות לעידכון אוטומטי ??

תודה

 

בשביל מה צריך לחכות :?: החותמת של הדואר/הבנק על הרישיון מהווה אישור תשלום.

 

גש לעשות טסט ואחרי מעבר הטסט תוכל להעביר בעלות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מכל התגובות עד כה אני רוצה להבין:

האם ניתן להעביר בעלות על רכב המוגדר אספנות ללא טסט תקף ?

זיו

 

מבחינת התקנו היבשות - כן :!:

 

אבל הרבה יותר קל להעביר בעלות בלי להשתמש בתקנה כי לא כל הפקידים במשרד הרישוי בקיאים בכל הניואנסים שבתקנות הרישוי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חברים.

היום, לא אתמול ולא לפני שנה, הלכתי למשרד הרישוי בפתח תקווה עם הרשיונות של החיפושית של סבתא שלי. האוטו מודל 69 , לא רשום כאספנות, וצבר טסט לא משולם אחד.

המצרכים: רשיון רכב, ת.ז שלי, ת.ז של סבתי, ויפוי כח חתום ע"י סבתא.

אופן ההכנה: עירבבתי את כל המצרכים והגשתי לפקידה, וביקשתי להעביר את הרכב לאספנות. תוך 17 שנית הנפיקה לי רשיון רכב חדש, עדיין על שם סבתא, רשום כאספנות. ירדתי לדואר קומה למטה, העברתי בעלות על שמי (177 ש"ח), ועליתי קומה למעלה לאותה פקידה במשרד הרישוי, שתוך 17 שניות נוספות הוציאה לי חידוש רשיון חדש ובו הפעם אני מופיע כבעלים, והאוטו רשום כאספנות. האגרה הלא משולמת הקודמת בסך 359 ש"ח נעלמה ובמקומה הופיע סכום של 157 ש"ח לחצי שנה קדימה (כלומר החוב הלא משולם נמחק).

 

זה כל הסיפור. אף אחד לא עשה ענין, עדכון הרישום במחשב היה מיידי, והטסט הלא משולם נעלם כלא היה.

 

נמרוד

×
×
  • תוכן חדש...