Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי אפלאוז דגם 96 SLI ידני, יד שניה,144000ק"מ,(המוכר אומר שללא תאונות),צבע מקורי,ללא רדיו דיסק ומזגן שבור

האם שווה? איזה בעיות עושה הרכב? כמה להציע?

תודה.

"כל מעשנו בחיים נובעים רק מאינטרסים"

פרידריך ניטשה

האינטרס שלי הוא להעזר באנשים ולעזור להם.

:lol:

פורסם

מזה מזגן שבור ?

בר תיקון ?

אם לא, אז לא יותר מ 6000-7000, אם כן אז לא יותר מ 8000

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

תודה על התגובה.

בקשר למזגן, הוא אומר שיקח על עצמו.

בינתיים מצאתי משהו אחר-יותר ישן אבל נראה הרבה יותר אמין:אפלאוז 92, 134000ק"מ,יד שניה

בימים האלה עובר טסט,קמט קל בכנף ימין.

האם שווה? כמה לתת?

המוכר טוען שהרכב מצויין ולא מוכן למכור במחירון (5900ש"ח)

האמת שהוא נראה כך

פרידריך ניטשה

פורסם

איך אפלאהוז 92 תיהיה אמינה יותר מאפלאהוז 96?

בנושא המזגן - שימי לב שתיקון המזגן שהמוכר "לוקח על עצמו" עלול להתגלות כתיקון זמני ביותר ובקיץ הבא תגלה שכדי לתקן באמת את המזגן דרושה הוצאה גדולה הרבה יותר. אל תאמין למשפטים כגון "סידרתי את המזגן, היה חסר רק גז", הם לרוב לא נכונים.

האפלאהוז היתה מכונית טובה בזמנה - כלומר בסוף שנות השמונים. היום היא די מיושנת ואם לומר את האמת לדעתי המתחרות שלה עדיפות. אם בכל זאת תבחר באפלאהוז, חשוב מאוד לוודא שהרכב תוחזק כראוי כי המנועים שלה מאוד רגישים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

או קי חברים.

אני יודע שרכב הזה נחשב לסוג של זבל (אולי לא) אבל מצאתי דייהו לאנוס 98

יד שניה, 85000ק"מ,ידני,הוחלף רדיאטור, צמיגים חדשים.מחיר מתבקש:11900

(מחירון:11000). האם בשביל מישהו שנוסע בעדינות, ולא קורע את הרכב זה יכול להתאים.

מבקש לבחון את נושא האמינו, נוחות, וצריכת דלק וכל דבר שיחשב חשוב מבחינתכם.

תודה.

פרידריך ניטשה

פורסם

האפלאוז יותר טוב מהלאנוס, למרות הפרש השנתון.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אני מבין ומאמין, אך לא ענית לי על השאלה: האם רכב עם נתונים כאלה בעת נהיגה מבוקרת, יוכל לשמש אותי בנאמנות ללא קניסה דחופה למוסכים.

אודה ללתגובות רבות.

פרידריך ניטשה

פורסם
נהיגה מבוקרת

אשמח אם תבהיר לי מה כוונתך במושג הזה?

כמו שפעם רשמתי, ארשום גם פה: קניית רכב היא רולטה רוסית. כל מה שאפשר לעשות בזמן קניית רכב משומש, זה להקטין את כמות הכדורים בתוף, אבל אחד תמיד ישאר בסוף.

אם הרכב תקין ותוחזק כראוי, הוא יהיה אמין. מכיר הרבה אנשים שהיה להם אפלאוז וכולם שיבחו אותו על אמינות. מצד שני, כל אותם אנשים תמיד טיפלו ברכב כמו שצריך.

ממליץ לקחת את הרכב לבדיקה, לקבל הצעת מחיר על תיקון ליקויים במוסך לפני שאתה מתכוון לבצע את עסקת הקנייה.

במקומך ומניסיון שהיה לי עם קנייה של רכבים אחרים, הייתי ממליץ לטפל בליקויים לבד תוך כדי ניכוי הסכום מקנייה מאשר לתת למוכר לטפל. כי טיפול של מוכר עלול להיות רק כדי למכור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
או קי חברים.

אני יודע שרכב הזה נחשב לסוג של זבל (אולי לא) אבל מצאתי דייהו לאנוס 98

יד שניה, 85000ק"מ,ידני,הוחלף רדיאטור, צמיגים חדשים.מחיר מתבקש:11900

(מחירון:11000). האם בשביל מישהו שנוסע בעדינות, ולא קורע את הרכב זה יכול להתאים.

מבקש לבחון את נושא האמינו, נוחות, וצריכת דלק וכל דבר שיחשב חשוב מבחינתכם.

תודה.

חברים! אני מתכוון לרכב שמצויין למעלה. הדייהו לאנוס 98. התרשמו מהנתנים והמליצו האם הרב שווה קנייה בתקציב של 12000ש"ח. כשאני אני אומר נסיעה מבוקרת הכוונה בשפת רחוב היא, לא לקרוע את הרכב, לסוע פחות או יותר 3 פעמים בשבוע בתוך העיר ,ופעם בשבועיים מחוץ לעיר,לא לחרוג מהמהירות המותרת יותר מידי, לשמור בחנייה תחת קורת גג, ובקיצור לא להשתולל.

תודה.

פרידריך ניטשה

פורסם

אין קשר בין הדברים.

הלאנוס היא מכונית בסיסית ומיושנת, ובכל זאת לדעתי היא עדיפה על פני האפלאהוז. היא מתאימה למי שמחפש תחבורה בסיסית במינימום הוצאה, בלי קשר למקום החניה הקבוע שלו (מתחת לגג או מתחת לעץ).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...