Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לואב בדרך לפורמולה-1 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

היום פורסם בעתונות הבריטית כי בעקבות הדחתו של סבסטיאן בורדיי מקבוצת טורו-רוסו לאחר הגראן-פרי הגרמני, מי שינהד במכונית שלו במרוץ שיחתום את העונה יהיה לא אחר מאשר אלוף העולם בראלי סבסטיאן לואב וכל זאת בדחיפה משמעותית של הספונסר המשותף - רד בול.

מי שמחליף בינתיים את בורדיי הוא הנהג השלישי של הקבוצה חיימה אלגורסרי, הספרדי הצעיר והמוכשר שאמור בדרך זו להפוך לנהג הצעיר ביותר אי פעם בפורמולה-1 .

מה שמעניין הוא שלואב עצמו קודם כל מיהר להכחיש את השמועות אבל אמר שאם רד-בול יבקשו ממנו הוא לא יסרב להצעה המפתה.

חשוב לזכור כי החוזה של לואב מסתיים בסיטרואן בתום העונה הנוכחית ובראיון שנערך עם אוליבר קסנל בשבוע שעבר הוא אמר כי הם הציעו ללואב חוזה חדש אך הוא טרם השיב על ההצעה.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

מה שמעניין הוא שלואב עצמו קודם כל מיהר להכחיש את השמועות אבל אמר שאם רד-בול יבקשו ממנו הוא לא יסרב להצעה המפתה.

חשוב לזכור כי החוזה של לואב מסתיים בסיטרואן בתום העונה הנוכחית ובראיון שנערך עם אוליבר קסנל בשבוע שעבר הוא אמר כי הם הציעו ללואב חוזה חדש אך הוא טרם השיב על ההצעה.

------------------------------------------------

דובי זה מזכיר לי את החוזים של שחקני ביתר ירושלים לאחרונה:twisted: לדעתי לואב נדחק היום לפינה והוא חייב להחליט מה שהוא עושה בעונה הבאה? הוא בזמנו אמר שהוא לך ממשיך ב2010 ועכשיו מה החוזה פתוח? לי נראה וזה בעדינות שלואב הגיע למסקנה שבמידה והוא לא יתחרה בסיטרואן בשנה הבאה הוא יהיה חסר עבודה.

רגע נכנס למגננה דובי :snipersmi

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

פורסם

לואב מחוסר עבודה? זלמן , נו באמת, אתה רוצה להסתבך עם דני...

אל תשכח שכבר השנה הייתה לו הצעת "עבודה" מקבוצת הלה-מאן של פיז'ו והוא כמעט התפתה לוותר על ראלי אקרופוליס ולקבל את זה ובנוסף אמר כי הוא מקווה עד לסוף עונת המרוצים להמשיך בפרוייקט המסלול במטרה להתחרות שם באופן מלא בעתיד והעתיד הגיע.

בנוסף - בעקבות השינויים שעולם הראלי עומד לעבור בשנה הבאה לא נראה לי שיהיו לא בעיות תעסוקה. קודם כל מבית - קבוצת קרונוס הבלגית שמריצה 207 S2000 תשמח לקבל אותו לאחר הפעם הקודמת עם הקסארה הכחולה והאליפות ועוד לא דיברנו על פורד ומלקולם ווילסון או על שאר היצרנים שאמורים להצטרף לאליפות.

הימור שלי - הוא נשאר בסיטרואן אבל אשמח לראות אותו במדי טורו-רוסו באבו-דאבי.

דובי

פורסם

בנוסף - בעקבות השינויים שעולם הראלי עומד לעבור בשנה הבאה לא נראה לי שיהיו לא בעיות תעסוקה. קודם כל מבית - קבוצת קרונוס הבלגית שמריצה 207 S2000 תשמח לקבל אותו לאחר הפעם הקודמת עם הקסארה הכחולה והאליפות ועוד לא דיברנו על פורד ומלקולם ווילסון או על שאר היצרנים שאמורים להצטרף לאליפות.

------------------------------------------------------------

דובי תתקן אותי לא לפני הרבה זמן לואב אמר שהוא לא מעוניין לנהוג ב S2000 כי זה ממש לא לעניין? עכשיו השאלה האם הוא משנה את דעתו וזה קשור לכמה כסף שהוא יקבל או שזו רק הכנה לעתיד ולכמה הוא יקבל בחוזה חדש? ובקשר לדני נראה שהוא יעבור את זה:-)

בברכה המטיףף

פורסם

אין ספק שהכסף הוא שם המשחק ולואב מחזיק את הקלפים קרוב לחזה שלו ,התגובות שלו הם כמובן בהתייחסות לחוזה החדש שהוא רוצה לקבל, אסור לשכוח את זה (האמת היא שכאשר חושבים על זה עכשיו, מה אין לו מספיק כסף שהוא יכול עכשיו להרשות לעצמו לנהוג "רק" בשביל הכייף...? )

הטענה העיקרית של לואב ונהגים רבים אחרים היא שמכוניות ה-S2000 לא מספיק חזקות ומלהיבות. התקנון של עונת 2011 ישנה את כל עניין המנועים ל-1600 מוגדשי טורבו והמהנדס של פורד כבר אמר שאין להם שום בעיה להגיע להספקים שמתקרבים מאד לאלו שיש כיום.

דובי

פורסם
התקנון של עונת 2011 ישנה את כל עניין המנועים ל-1600 מוגדשי טורבו והמהנדס של פורד כבר אמר שאין להם שום בעיה להגיע להספקים שמתקרבים מאד לאלו שיש כיום.

זו אף פעם לא הייתה הבעיה

הבעיה היא אמינות בהקשר הזה, כמה זמן יחזיק המנוע וכמה מנועים יאפשרו בעונה אחת.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...