Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן עובד ב 306XN רוח אין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המאוורר שעושה פוו התחיל לזייף, גם ללא הפעלת המזגן הוא עובד לסירוגין .

שומעים רעש כמו חירחור של הומלס חולה על מדרכה , ולפעמים אחרי 10 דקות מנשבת רוח מהפתחים

ולא תמיד בעוצמה המקסימלית, אתמול בלילה כשהאוטו קר , התנעתי והמאוורר עבד ללא דופי.

איפה להתחיל לחפש ?

פורסם

יש לי פיג'ו 306 XN 1400 שנת 97 - הייתה לי את אותה הבעיה עם המאוורר. הבאתי לו מכה עם היד וחזר לעבוד - זה היה לפני יותר משנה ועדייו עובד מצויין.

אם לא עוזר תנסה לפרק אותו ולשמן. דבר נוסף בדוק פיוזים וממסרים.

פורסם

החיים לא קלים !

1. בדוק את כול הממסרים והפיוזים הקשורים למפוח לתקינות המגעים

2. בדוק את מודול הנגדים והקונקטור המתחבר אליו שהם תקינים ולא התמוססו מהחום הרב.

לאחר שתפרק את המודול נבדוק אותו יחד לתקינות, לפי זיכרוני המודול נמצא בצד ימין מתחת לתא הכפפות או מאחוריו (גם המפוח נמצא שם)

איזה כייף לי :)

פורסם

לפי מה שאתה אומר יכול להיות שהרעשים והעצירות זה מלכלוך,אני הייתי מוציא את המפוח ובודק עם "ניתקע" שם דברים כמו עלים וכדו' ואם כן פשוט לנקות וזהו.

יגעת ומצאת - תאמין. אמר רבי יצחק: "יגעתי ולא מצאתי אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי אל תאמין, יגעתי ומצאתי תאמין".

פורסם

הבעיה היא בדרך כלל במגעים שנמצאים בדרך אל המפוח, תנקה אותם וחזק את החיבורים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

טוב, התפניתי לטפל בבעיה, אחרי שמצאתי סוף סוף צל בחום הזה.

הצלחתי לאתר את הקונקטור הסורר במפוח, מדובר בקונקטור חום עם 4 חוטים : צהוב,אדום,חום,שחור ובעוביים שונים.

אחרי שעשיתי מסאז' לכל חוט המפוח החל להסתובב במלוא המרץ, אבל תזוזה קטנה והוא שוב מפסיק.

אין מה לחזק,החוטים תקועים בתוך הקונקטור ואי אפשר להדק יותר, אבל החיבור עדיין לא יציב.

אז מה לעשות ? אני לא מצליח לשלוף את החוטים בקלות מהקונקטור מחשש שיקרעו.

פורסם

הייתה לי את אותה בעיה גם בפג'ו 306 1.4 XN

ניתקתי את הקונקטור המדובר שכבר עיבד את צורתו מהחום שנוצר בעקבות בעיית המגעים, ניקיתי מגעים ,חיזקתי את החוטים לקונקטור כך ישיבו טוב על צידו השני, חיברתי והמשכתי לדרכי, המזגן המשיך לעבוד מצויין עד מכירת הרכב שנה לאחר מכן ..

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

הקונקטור אצלי שומר על צורתו המקורית, ונראה לי שמדובר בחופש כלשהו בסופיות החוטים,

אין פיח או משקעים אחרים על הסופיות או הפינים מהצד השני, כך שאני לא מבין מאיפה הניתוקים האקראיים האלו.

חשבתי על דחיכת סיכות מתכת במקביל לכל סופית כך שהן יתקעו היטב במקומן ולא יזוזו.

ואולי גם מריחת גריז נחושת לשיפור ההולכה.

פורסם

תקשיב

גם לי יש פג'ו 306 אבל 1600 שנת 98

זו מחלה של הרכבים האלה ואין מה לעשות!

אחרי חקירה של הנושא במשך מספר חודשים... הקונקטור הזה זו בעיה רצינית ואין מה לעשות!

קודם כל אחד הדבר שמאפיינים את הבעיה (מגע רופף) זה חום החוט עצמו..

סע עם מזגן כרגיל... כשתגיע ליעד תוריד יד לחוטים ותבדוק האם הם חמים באיזור הקונקטור.

אני פשוט הורדתי אותו וחיברתי את החוטים ישירות,מפני שלא פשוט למצוא קונקטור כזה.

ועכשיו אני מטפל בבעיה הבאה שתיהיה לך בקרוב... מדחס תקין גז תקין כפתור תקין אבל המדחס לא מתחיל לעבוד.... שוב בעיה מגיעים.

• תוכן חדש...