Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר לגאסטי = בחו"ל השמים הם הגבול.

בקשר לכל השאר, אני מסכים עם זה שמעליי ,כל מילה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין מצב שמכאנית הרכב שלו מושקע יותר מהרכב שלי,הוא מבקש 80 אז אני יכול לבקש 150 כשארצה למכור.

.

ולזה קוראים "אפקט יד 2"

• אחראי פורום
פורסם
בקשר לגאסטי = בחו"ל השמים הם הגבול.

ספציפית התמונה באמת מחו"ל, אבל רכב זהה לזה בתמונה עמד כמה שנים בכרמיאל.

4WD אמיתי, עם המתג האדום על ידית ההילוכים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

עצוב לקרא הודעות כאלה.

בכל מקרה,תהנה עוד מעט החופש הגדול נגמר.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
עצוב לקרא הודעות כאלה.

בכל מקרה,תהנה עוד מעט החופש הגדול נגמר.

אתה מתכוון להודעה שלי?

אתם מביאים תמונה של כפתור אדום בידית הילוכים בלי להסביר מה הוא עושה, התואיל בטובך להסביר מה הוא משמש?

פורסם
מבחינת עלויות השקעה אתה ממש לא בכיוון ואני מדבר ואומר כי אני יודע כמה עולה כל דבר וכמה עולה לשדרג או להחליף או לייצר חלקים ייחודיים, הסכומים שכתבת אולי נכונים למי שמטפל בריכבו או משדרג את ריכבו בעזה.

סעיף 2 שלך ממש מגוכך.

תעשה בדיקה בעצמך, ואז תבא ותגיד שמה שאחרים כותבים זה מגוכח ואל תגיד סתם על סמך תחושות בטן שלך ,

כמה אתה חושב עולה מנוע של XT מייבוא ? אני בדקתי לפני שנה שנתיים וזה עלה 4000 בלי מחשב בלי כלום , נטו מנוע!!

אם תשלם על פחחות יותר מ 6-7 אלף שקל לרכב הזה אני מתכוון על צביעה כמו שצריך אתה יוצא פראייר,

בקשר לגיר אוטומט 3 הילוכים זה עגלתי ביותר ואני לא חושב שמישהו יתווכח עם זה,

חביבי אני מחזיק לאונה כבר 4 שנים ואכלתי איתה את כל הסרטים שאתה רק מדמיין, ואני יודע כמה עולים חלקים , אומנם לא זול כזה יוצא סופי עם מעמ ועבודה אבל מכאן ועד לדרוש 80 אלף, זה פשוט מראה על בן אדם מתלהב ילדותי ותינוקי

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

חביבי אני מחזיק לאונה כבר 4 שנים ואכלתי איתה את כל הסרטים שאתה רק מדמיין

למה לסבול...תשאיר אותה בצד בתור רכב צעצוע לסופ"שים. תקנה לעצמך רכב נורמלי.

אם אני לא טועה זה גם דגם 4X4 נדיר מאוד ומבוקש מאוד - כך שגם במכירה תקבל מחיר יפה.

אני קיבלתי מחיר טוב מאוד על הליאונה שלי, מברך כל יום שמכרתי.

אוטו בן 20+ לא יכול לשמש ליום יום, נקודה.

(כל זה לא תקף לחבר שלי, איש נחמד, שקנה לפני 4 שנים דייהאטסו שרמנט עם 40 אלף ק"מ מקוריים, ומאז לא החליף שום דבר למעט גריל קדמי ופנס שנשברו בתאונה - והאוטו נוסע כל יום מתל אביב לבני ברק....)

פורסם

ראיתם את הפרארי בארץ?:shock:

היא שלכם ב82000 ש'ח בלבד כולל מע'מ ומיסים.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=19&SubModelID=172&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=82000&untilPrice=82000&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

אפילו מדבקה נורמלית הוא לא מצא, פרארי קופה עם מנוע אקסנט:D

פשוט לראות ולצחוק.:-)

• תוכן חדש...