Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עולה במחשבה שלכם כשאחרי שלקחתם את האוטו, שילמתם והגעתם הביתה, מגיע טלפון ואחד הבעלים אומר לכם "תשמע, יש בעיה בחשבון, היתה טעות". אצלי לפחות המחשבה היא "אוי, כמה עולה לי השיחה הזאת".

אז לפני כמה ימים הבאתי את המוסטנג למוסך עד רעננה. המוסך הזה הוא של מזדה ופורד.

ה"ביקור" (פעם בחצי שנה) כלל החלפת שמנים ועוד כל מיני.

בסוף היום באתי, שילמתי ונסעתי וקיבלתי את שיחת הטלפון.

ואז, להפתעתי אומר לי בעל המוסך שהם חייבו אותי בטעות על שמן יקר כי הפקידה, באופן אוטומטי חישבה שמן של מזדה 3 (שהולך שם בכמויות) ולא 20W50 שהיה המילה האחורנה לפני 40 שנה...

בקיצור, נתבקשתי לחזור למוסך ולסדר את הזיכוי של כמה עשרות שקלים.

כל הכבוד למוסכניק כי בדרך כלל כשאנחנו מסתכלים בחשבון, אנחנו לא מדקדקים בהשוואות מחירים וכו' בין סוגי שמנים.

כל הכבוד!

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

עוד יש אנשים ישרים ולשמחתי לא מעט.

אני זוכר שלפני מספר שנים גררנו את האיסוזו שלנו למוסך אחרי שבאמצע הלילה נדלקה נורת לחץ שמן והתברר שכל המנוע שטוף בשמן.

הגרריסט גרר אותו למוסך באיזור ת"א (שאני לא זוכר את שמו) ואנחנו התכוננו לגרוע מכל. ב 8.30 אני מקבל טלפון מהמוסך ומתחיל לפחד מהבשורות שאני הולך לשמוע אבל הוא אומר לי שהאוטו מוכן ושהחשבון הוא 80 שקלים.

אני בהפתעה גמורה שאלתי מה היה לאוטו שנגמר כל כך זול והתשובה היתה חור בפילטר השמן.

המוסך יכול היה לתקוע מה שהוא רוצה כי אנחנו לקוח מזדמן שלא מהאיזור שלו בכלל ולא יודע מה עושים לאוטו אבל הוא בחר להיותל הגון וישר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...