Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הערכת נזק לרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לאמר שגם אני נפלתי על תופעת הישראלי המכוער שדופק את הרכב לידו ובורח.

אתמול שהחניתי עם הרכב באשקלון, שחזרתי ראיתי שמישהו %&$* השאיר לי "מזכרת", ונתן מכה לרכב מתחת לדלת האחורית.

מיותר לציין שאין פרטים.

בנוסף יש לנו על הרכב סדק בטמבון, שאמא שלי נכנסה בטעות בוו גרירה, והבורר של ההילוכים נקרע לנו, מה שמוזר שבטיפול האחרון אמרו שאי אפשר להחליף בורר הילוכים.

כיוון שעוד חודשיים אנחנו קונים רכב חדש, והישן יילך לטרייד אין של צ'מפיון מוטורס, רצינו לדעת אם עדיף לתקן את הנזק ולקבל מחירון על הרכב או לא לתקן שבטרייד אין יקזזו לנו מהמחירון.

המחירון של הרכב כיום הוא 30,000 שקל.

צירפתי תמונות של הנזקים, התמונה הראשונה זה הטמבון והשניה זה הנזק שעשו לנו אתמול.

08072009.jpg

08072009(001).jpg

08072009(002).jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

א. הפגיעה במגן אחורי היא מינורית לא כדאי לתקן. מהסיבה שפגושים ברכבים בארץ זה מכת מדינה.

ב. ישור כנף אחורית שמ', ונראה כאילו יש שיפשוף צבע בדלת אח' שמ'

אמור לעלות בסביבות 900-1200ש"ח

פורסם

לא מורידים?! הוא כתב שהרכב הולך לטרייד של צ'מפיון, ואיך שאני מכיר את אוטודיל, הם יתנו לו חצי ממה שהרכב שווה ע"פ המחירון (וזה עוד במקרה הטוב). אני אומר שלא יתקן, כך או כך הם יגרדו הרבה כסף מהמחיר...

פורסם
לא מורידים?! הוא כתב שהרכב הולך לטרייד של צ'מפיון, ואיך שאני מכיר את אוטודיל, הם יתנו לו חצי ממה שהרכב שווה ע"פ המחירון (וזה עוד במקרה הטוב). אני אומר שלא יתקן, כך או כך הם יגרדו הרבה כסף מהמחיר...

במידה ואתה קונה מצ'מפיון רכב חדש ונותן להם את הרכב הישן, הם משלמים לך מחיר מחירון.

ההורים שלי עדין בהתלבטות איזה רכב לקנות, אבל כבר זה בטוח שהוא יהיה מצ'מפיון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אז איך זה שכשהחלפנו פולקסווגן (שנקנתה חדשה) בסיאט חדשה, המחיר שקיבלנו היה רחוק מהמחירון?

האם כבר היית באוטודיל? הם כבר ראו/בדקו את הרכב ואמרו לכם מה הם ישלמו עבורו? מאיך שאתה מדבר (אופטימיות מדהימה) אני מבין שלא.

פורסם

למה למכור לטרייד אין? אבא שלי החליף את הסיטרואן גמפי שלו בסקודה אוקטביה לפני כשנה וחצי והטרייד אין הסכימו לתת 80K ואחרי הרבה הרבה שיכנועים הסכימו לתת 85K

האוטו נמכר בלי שום בעיה תוך יום ב101K!!!!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

למה למכור לט.אין? כי יש אנשים שלא יכולים להרשות לעצמם להיות תקופה, אפילו אם קצרה, ללא רכב. עם הט.אין אתה נשאר עם הרכב שלך עד שאתה מקבל את הרכב החדש, ויש הרבה שמוכנים ללכת בדרך הזו גם אם הם מקבלים עבור הרכב פחות מאשר היו מקבלים עבורו במכירה לאדם פרטי.

פורסם
למה למכור לט.אין? כי יש אנשים שלא יכולים להרשות לעצמם להיות תקופה, אפילו אם קצרה, ללא רכב. עם הט.אין אתה נשאר עם הרכב שלך עד שאתה מקבל את הרכב החדש, ויש הרבה שמוכנים ללכת בדרך הזו גם אם הם מקבלים עבור הרכב פחות מאשר היו מקבלים עבורו במכירה לאדם פרטי.

כן יש אבל גבול כמה כסף צריך להפסיד בשביל המטרה הזאת..

תמיד אפשר להשכיר אוטו לתקופה קצרה..

פורסם

תמיד אפשר גם להשאיר 2 מכוניות תקופה קצרה... לא תפסיד את המחיר שהמגרש נותן לך...

קצת להאמין בעצמך שאתה יכול למכור!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

התאוריה הזו יפה, בהנחה שיש לך כסף לקנות את הרכב החדש עוד לפני שמכרת את הישן.

• תוכן חדש...