Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ד"ר פוליצוק, אכן לאישתך יש את הדגם המאובזר. רק מה שנראה לי, שפינקו אותה בציינג'ר (לא כתוב על זה בשום מקום שה-2 מגיעה עם ציינג'ר). דינמיק.

דרך אגב, יש 2 דגמים בארצנו ולא 3 (ואין במאובזרת בקרת שיוט).

עריכה:

לגבי הגיר - הוא לא מואר. בשביל זה יש לך צג - שם אתה רואה איזה הילוך משולב (זה בעייתי בהתחלה שאתה רגיל לרכבים אחרים להסתכל על הידית ולשלב הילוך, אבל עם הזמן תראה כמה שזה הרבה יותר נוח).

לגבי ג'אנטים, כשכבר הרכב אצלך, דרך הסוכנות אי אפשר להזמין. רק דרך המוסכים המורשים (או המורשה הראשי, כבר שכחתי), וגם זה לא בטוח (אותי שלחו לניר צבי, ומשם אמרו לי שכנראה שאפשרי במוסך המרכזי).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל, אני רכשתי את הגירסא המאובזרת ביותר, ולא ידוע לי שיש בה צ'נג'ר (האמנם ?)

בנוסף, אני מתקשה להבין מדוע יש לך כל כך כוח במעמד קבלת הרכב, הרי כבר שילמת. המקסימום שתוכל לדרוש זה תיקון מיידי, אבל אתה לא באמת יכול לבטל את העיסקה.

עריכה:

לא אמרו לי בשום מקום שאפשר להוסיף צ'נג'ר בתוספת תשלום לדגם שלי. האם זה אפשרי?

פורסם

בספר הרכב כתוב כי יש עוד גירסה מעל עם ברקת השיוט. יתכן והיא לא משווקת. הצ'יינז'ר ישנו, יש הסברים עליו בספר הרכב, הוא מנסה להחליף דיסקים, אך לא מצליח. בכלל ספר הרכב של מאזדה 2 נראה דק. בסיוויק הייבריד הוא עבה פי-2

פורסם

בכל מקרה כל הכבוד שהשגת צ'נג'ר.

אני מאמין שלא אצטרך יותר מ-CD אחד, היות וכמעט 24 שעות אני שומע מוזיקה וזה גורם לי לחדש את המלאי מהר.

עד היום לא הצלחתי לעבור את מכסת ה-300 מגה באייפוד מפני שכל פעם אני מוחק קטעים שנמאסו, וזה עוד כשמדובר באייפוד שמשמש לריצה בלבד.

פורסם
לא' date=' היא קיבלה דווקא את הגירסה המאובזרת, אחת לפני הפסגה (מנהלת סניף בכל זאת), עם שליטה מההגה וצ'נז'ר ל-6 MP3, אבל ללא בקרת שיוט. כנראה זה דינאמיק, אני אשאל בערב. אם תגלה אי-סדרים לאחר שתיקח את הרכב, הם יתוקנו ללא הפיצוי. במעמד הקבלה יש לך המון כוח לדרוש פיצויים כאלה ואחרים.[/quote']

תוכל לצלם את כל מה שדיברת עליו כי לא ניראה לי הגיוני ולי ספציפי עוד לא נתקלתי ברכב כזה.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

אני לא מצליח לראות את התמונה (מחשב חדש אין לי עדיין את ה-ACROBAT). אם תוכל לשלוח לינק לכתבה שרואים שם תמונה כמו ששמת, אשמח.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...