Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לקחתי היום לבדיקה בקומפיוטסט את הרכב, פגו 206 CC שנת 2002 אוטומוט 120000ק"מ

אני ממש לא מבין ברכב אבל לפי התייעצות בפורום אמרו לי לבדוק את הדברים החשמליים ברכב.

התוצאה הייתה שהחלון האחורי הקטן נסגר בצורה איטית מאוד, ולפעמים זקוק לעזרה עם היד להסגר.

לקחתי את הרכב לשטיפת מכוניות ובדקה שהרכב נמצא בתוך המכונה היה אפשר למלא כמעט כוס מים,

מהכמות שנכנסה לתוך האוטו! - הכל ממקום אחד מעל החלון, המוכר אומר שצריך להחליף גומי?!

(לא היתה תאונה בגג). מלבד הבעיות האלה תוצאות הבדיקה הראו על תאונות פח כאלה ואחרות ועוד כמה בעיות:

1) מנוע,מערכת קירור,מערכת דלק,מערכת הצתה - רעש מערכת תזמון ושסתומים,תושבות מנוע חלשות

להחליף רצועת תיזמון/שרשרת לפי הוראות יצרן. ניקוי ותיקון מערכת חמיום/קירור פנימית,קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים.

2)מערכת פליטה - דוד עמעם אחורי פגום.

3)סרן קידמי ומערכת היגוי - לתקן זויות היגוי,חופש ונקישות במתלה.

בולמי זעזועים קידמיים חלשים.

4)שילדת הרכב - ליקויים בעלי משמעות נמוכה! ופה זה החלק שאני ממש מפחד (מלבד הגג..)

פגיעות בפח+פגושים. תיקונים במרכב/סביב, תקוני פח וצבע, תיקון בחזית סימני פ"והברגים,פגמים בצבע.

5)מערכת בלמים - לפרק גלגלים לבדיקה

6)העברת כח - נזילות שמן מתיבת ההילוכים,נקישה בשילוב הילוכים,ניקוי/החלפה מערכת קירור שמן גיר,

חופשים במנגנוני הילוכים.

בקשה מי שיכול לעזור בקשר לנזילות בגג ולתוצאות הבדיקה בכלל. מחיר המחירון הוא 57000

האם כדאי בכלל לא להתקרב לרכב ואם כן בכמה יכול להסתכם ההורדה במחיר במקרה הגרוע?

חשוב לציין שהרכב עבר טיפולים במסוך מורשה לפי הצורך כולל קבלות-לפני שנה(20Kׂ)הוחלפה רצועת טיימניג

תודה מראש!!

פורסם

אל תסמוך עלי מילה של אף אחד תגיד למוכר שאם הוא רוצה לקנות שיברר מה מחיר התיקון דליפה בגג

ותקבעו בינכם על המחיר.

בנוגע לבדיקה המרכב בסדר אין כל פגיעת שאסי או קצה כי היו מציינים זאת קומפיוטסט. הרכב לא עבר שום תאונה רצינית.

הרכב בסדר בעיקרון יחסית ל7 שנים על הכביש.

קיבלת הצעת מחיר מקומפיוטסט?

פורסם

עלות תיקון נזילות מהגג עלולה להיות יקרה למדי וחשוב לעשות אותה אצל מקצוען.

בנוסף, קח בחשבון את הסעיפים הבאים:

- ניקוי ותיקון מערכת חמיום/קירור פנימית

- דוד עמעם אחורי פגום

- נזילות שמן מתיבת ההילוכים

אלה לא כסת"חים ועלות התיקון עלולה להיות גבוהה ביותר, כמו כן הפגיעות פח גוררות ירידת ערך נוספת.

תבדוק מתי בוצע טיימינג לאחורה.

תבדוק היסטוריית טיפולים מסודרת ומתועדת.

פורסם

לכו לחברה ותתקנו את זה ,אם הבעיה רק גומי והבעיה באמת נפטרה תשלם לו על הגומי,

כמובן שנראה לי שהוא ינסה להתחמק כי זאת היתה בעיה של 200 אפילו 500 שקל הוא היה מתקן,לפעמים הדברים האלה שנראים פשוטים ודבר שולי מתגלה בסוף שלטפל בזה יותר צרה ויותר כסף ממה שזה נראה.

פורסם

קודם כל תודה רבה לכולם על העזרה המהירה!

הצעת מחיר אפחד לא רצה לתת לי. גם לא במוסך מורשה של פג'ו כשהראתי להם את תוצאות הבדיקה. (ללא הרכב)

תגידו לי אם שווה לי לקחת אותו ב54 כשהמחירון 57? וללא קשר למחיר עם המקרה של הדליפה אני הולך למוסך המרכזי

בבני ברק שיגידו לי בדיוק מה הבעיה לפני העברת הבעלות. (במידה ובאמת זה רק גומי..)

אם כמו שאמרתם שהנזקים הם בסדר יחסית לשנתון 3 אלף פחות נראה לכם טוב?

פורסם

כנראה שלא קראת את ההודעה הקודמת שלי.

לפי תוצאות הבדיקה, עלות התיקון ללא הגג עלולה (לא סתם נותנים לך הצעת מחיר בלי לראות את הרכב) לעבור את ה-6/7 אלף ש"ח.

המלצה שלי אלייך היא לנסוע עם בעל הרכב למורשה ולקבל הצעת מחיר לכל התיקונים, את הסכום הנ"ל יש לקזז מהמחירון.

הבדיקה לא סבירה לחלוטין.

פורסם

אני הייתי מתרחק מהרכב הזה. לך תדע כמה זמן בעל הרכב נוסע עם התקלה הזו וכמה מים כבר נכנסו לרכב. זה אומר שאתה יכול לסבול בעתיד מתופעה של עובש מתחת לריפודים וחלודות כתוצאה מעמידה של המים על הפח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני הייתי מתרחק מהרכב הזה. לך תדע כמה זמן בעל הרכב נוסע עם התקלה הזו וכמה מים כבר נכנסו לרכב. זה אומר שאתה יכול לסבול בעתיד מתופעה של עובש מתחת לריפודים וחלודות כתוצאה מעמידה של המים על הפח.

אתה צודק! הוא סיפר לי שהתופעה של כניסת מים הייתה לו בעבר אבל תוקנה.

בחורף הקודם לטענתו לא הייתה שום נזילה, אבל כניראה שבאמת זאת בעיה שגוררת עוד בעיות בעתיד.

את האמת אני עדיין מתלבט. כי אם הורדה משמעותית במחיר אפשר לסדר הכל. חוץ משילדה ואת זה אין לרכב.

פורסם

אני הייתי נותן לו 50.000 אלף שקל לא יותר..

דבר איתו על 50.000 כן כן לא לא סגור סיפור

והכי חשוב שיהיה לך בהצלחה ברכב החדש שתיקנה:x-mas:

פורסם
אני הייתי נותן לו 50.000 אלף שקל לא יותר..

דבר איתו על 50.000 כן כן לא לא סגור סיפור

והכי חשוב שיהיה לך בהצלחה ברכב החדש שתיקנה:x-mas:

תודה רבה! רק לידע כללי ירד היום המחירון (1.7) בלוי יצחק ל56.. ולא 57.

לפי התגובות הבנתי שבאמת יש נזק. אני אדבר עם הבחור היום.

אני גם חושב כמוך בסביבות 51. מקווה שכן נסתדר, אני מחפש את הרכב המון זמן.

• תוכן חדש...