Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על ה5'' שלא נפוץ כמו ה6.5.

מישהו שמע אותם? מישהו יכול לומר לי תכלס אם הם שווים את הכסף? הרמקול מתאים כמעט במדויק לדלת שלי, שזה לא ייאומן כי אני מחפש רמקול שמתאים כבר כמה שבועות.

אני מחפש מידבאס שיינגן 100-3000 כמו שצריך.

אם מישהו יודע מה המחיר שלהם אני אשמח לדעת גם כן, עד שייענו לי שם מחר :x

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אני משאר לעצמי שהמחיר לוופר של אילייט יהיה בין ה1000 ל1300 שקלים חדשים - החמש ורבע יהיה יותר לכוון ה1000 עד 1100 לדעתי.

אני מאמין שהם ירדו יפה מאוד ל80 והם גם ינגנו את ה60 טוב, ה6.5 מנסיון - מנגנים יפה גם ב35 הרץ, אבל הם חסומים אצלי ב600 הרץ אז יותר קל למגבר להגביר אותם.

אני מאמין שהם ינגנו יפה עד ה3K אולי אפילו עד ה3.5K

אני באופן אישי הייתי ממליץ לך בחום ללכת על סט קלארוס חמש ורבע אינטש במקום כי הם גם יתפקדו טוב יותר בנפח של הדלת והם גם יתנו לך יותר מהמורל בכל פרמטר, השאלה היא אם אתה מתחבר לטוויטרים, אם זה נופל לך בתקציב ואם זה לא יוצר לך בעיה מבחינת עומק התקנה.

האילייט באופן אישי - בחירה מעולה של וופר סה"כ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב שהוא מחפש וופר שיהיה שטוח יחסית ויתאים לדלת של המגאן. הקלארוס הוא הכל חוץ משטוח :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מגאן 3 דלתות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האמת, עכשיו שאני מסתכל על זה, הקלארוס 5 ורבע ממש קטנטן! מעניין...

בכל מקרה, שימו לב, (הייתי צריך לרשום באנגלית) שאני מתכוון לELITE ולא לELATE, שהוא רמקול ביתי בעיקרון. הרמקולים שונים, לא יודע עד כמה.

ויוסי, אתה יודע טוב מאוד באיזה רכב מדובר :D

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
וופרים של אלייט עולים בסביבות ה1800-2000 ש"ח ולא כפי שצויין פה.

אולי הלימיטד אדישן...

אני לא יודע מאיפה הבאת את המחיר הזה, אני יודע בכמה קניתי את שלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...