Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעולם לא ראיתי רכב במצב נוסע עם טסט לשנה ופח במצב מושלם עם 150000 קילומטר מקוריים יד שניה, שייסחר ב1800 ש"ח.

לפני שנה המחיר היה 5500.

תמצא לי טמפרה ביד2 שמבקשים עליה פחות מ5000.

אין שום קשר בין המחירון שלו למציאות.

הערך של הרכב הוא הרבה יותר גבוה. העניין הוא שהמחיר שלו נמוך בגלל המחירון.

אי אפשר לקנות רכב לפי המחירון הזה. את האפלאוז שלי אני יכול למכור ב11000 (מציעים לי כל הזמן) והמחירון מתחת ל10000. את הלגאסי רציתי למכור ב9000 כשהמחירון היה ב11000 והמחיר האמיתי שלה הוא 4000.

זה הכל בולשיט, ואני מקווה שהמחירון של יד2 יהפוך להיות המחירון הרשמי.

פורסם

זה שאתה מקווה שהמחירון של יד 2 יהיה ה"עיקרי" עדיין לא אומר שלא יהיו מאוכזבים אחרים.

לדוגמא: הרכב שלי מתומחר ביצחק לוי ב-5000 ש"ח יותר מיד-2 אז יש לי אינטרס להעדיף

אותו ולא את של יד-2.

תמיד יהיו מרוצים ומאוכזבים.

מישהו העלה פה הצעה למחירון רישמי (ממשלתי או משהו כזה) שיוסכם על כולם, רעיון נחמד

כשלעצמו, השאלה איך מיישמים אותו בפועל.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

עושים איזה שילוב של המחירונים בארץ. ככה יהיו מחירים יותר ריאלים.

חוץ מזה שמחירון יד 2 נקבע על ידי אנשים ככה שאם רכבך מתומחר נמוך יותר תבוא בטענות לאנשים המוכרים.

פורסם
וברור לך שבפועל לא כל המכוניות נסחרות לפי המחירון שלו.

זה לא העניין, לפי הרבה שרשורים שקראתי כאן בפורם אמנם הרכב לא נסחר לפי מחיר המחירון אך המחירון משמש כנקודת מוצא לקביעת מחיר לרכב לכן אם נקודת המוצא מעוותת אז גם המחיר שנקבע לפיה.

פורסם

אנחנו האנשים "הקטנים" שעובדים בעמל רב וחוסכים שקל לשקל וגם לוקחים הלוואות, כשכול רצוננו לרכוש רכב משלנו, אז בא אדון מונופול ורכב שנקנה בעמל רב מורד בתוך פחות משנה ב-12 אלף ש"ח ולפעמים אפילו יותר (המצב יותר גרוע כשבפועל נמכרים הרכבים עוד פחות מהמחירון). וכשכבר אנחנו רוצים להחליף ולהשתדרג אנחנו מוצאים את עצמנו עם רכב חסר ערך, שבזכות אדון מונופול לא נקבל עליו תמורה גבוהה.

כל הכבוד ואני מברך את מי שהעתיק את המחירון הזה, שירגיש מר מונופול מה זה הפסד בכיס, בדיוק כמו שאנחנו מרגישים.

ועל זה עוד כתבתי מקודם:

אנחנו עם שמתמקח ובחיים לא נקנה במחיר המחירון כי אז נרגיש פראיירים.

ויותר גרוע בא מר מונופול לוי יצחק ומוריד את מחירי המכוניות שלנו שאולה כשברור שאף אחד לא ישלם את התמורה שהוא קבע, כי זה בעצם רק מחיר הפתיחה למיקוח כמה עוד אפשר להוריד במחיר. הוא יודע את זה זה בטוח

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

• תוכן חדש...