Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי ליאנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לקראת קניית רכב חדש למשפחה התחלנו לחפש רכב. התקציב כרגע לא כ"כ מוגדר. בנתיים הוא עומד על כ60K.

אימא שלי ראתה סוזוקי ליאנה שהיא נורא רוצה למכירה. האוטו נראה חדש ושמור.

תוכלו לתת לי קצת פרטים על האוטו? [מודל 2007], חסרונות יתרונות ידע כללי, אולי מישהו שניסה?

תודה רבה

פורסם

יתרונות: משפחתית חסכונית, תא מטען גדול, מרווח מקדימה ומאחורה, אמין מאוד.

חסרונות: קצת פחות נוח מהאירופיות.

סיכום: שווה את המחיר.

אם יש לך שאלות ספציפיות על הרכב הזה אשמח להשיב לך.

פורסם

פעם קראתי איפשהו אמירה לגבי הליאנה שמאוד הסכמתי איתה, זה היה משהו בסגנון של "בשביל לאהוב את הליאנה צריך לשבת בתוכה ולהיות בעלים של אחת כזאת. למתבונן מהצד זה כבר סיפור אחר לגמרי."

הליאנה אמינה, חסכונית ושימושית מאוד אבל העיצוב שלה לא הכי יפה בלשון המעטה. אם לכם המראה החיצוני פחות חשוב לכו על הרכב הזה.

פורסם

תודה רבה על התגובות.

איזה אוטו עוד הייתם ממליצים במחיר הזה?

אוטו שלא יצטרך כל שבוע מוסך ושהטיפולים יהיו זולים.

פורסם
טויוטה יאריס,פיגו 206,307 פורד פוקוס{קצת יותר יקרה לאחזקה}.

הם מחפשים רכב משפחתי - לדעתי יאריס ו 206 לא מתאימות.

307 - הרבה תלונות על בעיות חשמל.

פוקוס יכולה להיות אופציה לא רעה.

פורסם

הייתה לנו פעם פוקוס מודל 2004 מהשכרה. ההורים שלי טוענים שהיא צורכת המון דלק [בגלל ה2ליטר מנוע]. ואמרו להם שהיא יקרה מאוד לאחזקה. מישהו יכול לסתור טענות אלה?

פורסם

תקרא מה כתבתי על מכוניות יפניות ,שנחשבות אמינות -

כתבתי עד 50000 ש"ח אתה יכול לקבל שנתיים חדש יותר

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2156423#post2156423

ככלל לגבי ליאנה -ה5 דלתות יפה בעיניי.ה4 דלתות -בעיני לפחות-המכונית הכי מכוערת על הכביש

בהצלחה.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

הרבה תלונות על בעיות חשמל ע"י מי שלעולם לא היה לו את האוטו!!

לא צריך להזין את הפורום בשמועות חסרות בסיס שמבוססות על אויר!!.

פורסם

דווקא לא,

אני ממש אוהב את הרכב חיצונית וגם כמה פעמים שיצא לי לנסוע בה היא נראתה לי נוחה מאוד.

ולכן כאשר חיפשתי רכב היא הייתה הפייבוריטית שלי.

התייעצתי עם שני אנשים בעבודה שהיה להם אותה בליסינג (אחד מהם בדגם הסטיישן) ושניהם התלוננו על בעיות חשמל. נורות שנשרפות כל שני וחמישי, חיישנים מתקלקלים.

חשבתי שאולי זה צירוף מקרים ולכן חיפשתי בפורומים שונים (גם כאן) ובאמת ראיתי הרבה תלונות בנושא. בסוף החלטתי לרדת מה 307.

פורסם
דווקא לא,

אני ממש אוהב את הרכב חיצונית וגם כמה פעמים שיצא לי לנסוע בה היא נראתה לי נוחה מאוד.

ולכן כאשר חיפשתי רכב היא הייתה הפייבוריטית שלי.

התייעצתי עם שני אנשים בעבודה שהיה להם אותה בליסינג (אחד מהם בדגם הסטיישן) ושניהם התלוננו על בעיות חשמל. נורות שנשרפות כל שני וחמישי, חיישנים מתקלקלים.

חשבתי שאולי זה צירוף מקרים ולכן חיפשתי בפורומים שונים (גם כאן) ובאמת ראיתי הרבה תלונות בנושא. בסוף החלטתי לרדת מה 307.

אני מכיר יותר משני אנשים שקנו קורולה אחת 03 והשנייה 05 ומקללים את הרגע שקנו את הרכב,לאחד נתפס מנוע ב55000ק"מ!!, לישנה יותר התקלקל המחשב ניהול מנוע+ממיר וחיישן למבדה ושהרכב היה די חדש החליפו את הסעפת. כל התקלות האלה הן תקלות סדרתיות בקורולה ונכתב עליהן בלי סוף בפורום ע"י הבעלים של אותם רכבים!!!.

בכל מקרה לי בכל 7.5 השנים שאני מחזיק את הרכב {307 2.0} מעולם לא הייתה תקלת חשמל או אחרת בכלל!.

בעלי 307 בעבר או בהווה הגיבו ברובם מאד לחיוב בכל הקשור לאמינות הרכב,מרבית אלה שלא מעלום לא היה להם את הרכב הנ"ל,וחבל שרק בגלל שהחליפו מנורות או שהתקלקל חיישן ברכב ליסינג של החבר אתה פוסל את אמינות הרכב בהחלטיות של מכונאי מדופלם וחבל.

• תוכן חדש...