Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התשובה היא לא ! החום הרב הנפלט מהמנורה עלול להמיס את הפלסטיקים+החיווט החשמלי.

מאיפה לך מנורה מסוג H7 או H4 בעלת הספק חשמלי של 90W ?

איזה כייף לי :)

פורסם

לא כדאי . המנורה תחמם יותר מידי תגרום עומס על הכבלים של המערכת. הבית מנורה יכול ליהיות שלא בנוי לחום הזה.

מה שהיצרן שם מתאים לשם הכי טוב.

פורסם
אני אישית חושב שהמנורה תקבל בכל מקרה את אותו הספק לא משנה כמה וואט היא

(הייתי חייב לצטט את ההודעה מעליי :-))

ואט זו יחידת הספק.

:turn-l:
פורסם

הספק חשמלי = זרם X מתח

המתח פחות או יותר קבוע = 12.7-14.0 וולט

מנורה מסוג H7 סטנדרטית ההספק החשמלי הנקוב הינו 55W כלומר צריכת הזרם היא כ-4.2 אמפר.

מנורה מסוג H1 (לא לרכב) בעלת ההספק חשמלי של 100 וואט צורכת כ-7.6 אמפר.

מכאן אתה יכול להסיק שצריכת הזרם של מנורת בעלת הספק חשמלי של 90W יכול להיות כ-7 אמפר כלומר החיווט החשמלי או ליתר דיוק הבידוד של החיווט עלול במשך להשרף.

1. אתה יכול לא להאמין לנו מכיוון שאנחנו סתם עובדים עלייך לכן אתה מוזמן לנסות ולאחר מספר ימים או שבועות לספר לנו מה באמת התוצאות.

2. ייתכן או לייתר דיוק אני בטוח שלא הבנת את דף הנתונים של המנורה שנחשבת בעלת הספק חשמלי של 90W

פורסם

H4 Xenon Car Headlight Ultra White Bulbs

brand new in original retail package as shown

• Super white H4 bulb gives you more light when driving and whiter light than standard bulbs to ensure driver and passenger's safety, 50% brighter!

• These halogen bulbs are filled with XENON gas to give extra light with a cool blue tint to them

• Works on any cars base on the model of H4 head light socket

• 12V 100/90W 6000K color temperature

• Easy installation no tools needed

• Plug and Play

פורסם

לגבי זה עלייך להיות ראלי איזה שוטר יכול למדוד עוצמות וואט בכביש ?

ומרק

P=V *I

P =הספק

V= מתח

I= זרם

הייתה מסביר לו כך המתח לא משתנה ולכן אם ההספק גודל כך גם צריכת הזרם אני בכל אופן חושב שיבינו את זה טוב.

פורסם
לגבי זה עלייך להיות ראלי איזה שוטר יכול למדוד עוצמות וואט בכביש ?

ומרק

P=V *I

P =הספק

V= מתח

I= זרם

הייתה מסביר לו כך המתח לא משתנה ולכן אם ההספק גודל כך גם צריכת הזרם אני בכל אופן חושב שיבינו את זה טוב.

ההסבר שלי מצויין ומלווה בדוגמאות מעשיות.

פורסם
אז מה אתם אומרים להתקין או לא כבר קניתי ולפי מה שהוא אומר זה מתאים לכל רכב שהבית נורה זה H4 ?

תן קישור לאתר של הייצרן ולדף הנתונים בכדי שנוכל להתרשם עוד קצת מהרכישה שלך.

יש ייצרנים סיניים שמפברקים נתונים לכן אני חייב לקרוא את כול המידע.

ייצרנים מכובדים כגון: HELLA,PHILIPS,OSRAM מציינים במפורש כאשר מדובר על מנורות בעלות הספק חשמלי של 100 וואט שהם אינן מתאימות לכלי רכב.

• תוכן חדש...