Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב יד שנייה או חדש (בגלל שאני לא מוצא משהו טוב ביד2)

שלא יעלה על 105 אלף ש''ח

חשוב שיהיה בטיחותי ועם צריכת דלק נמוכה.

הייעוד של הרכב זה לא טיולים אלא לנסיעות קצרות בעיר (עד 15 אלף ק"מ בשנה) אבל שלא יהיה עגלה..

מה אתם אומרים על היאריס החדשה / גרנדה פונטו / I20 ?

תודה

פורסם

הפונטו לא אחת מהמובילות בקטגוריה, גם הכי נחותה מבחינת ביצועים ואיכות חומרים.

מה שכן עלות הטיפולים והחלפים תהיה הזולה ביותר.

את היאריס אני לא מכיר כל כך, חוץ מהמנוע שדי חזק ביחס לנפח וצריך להיות חסכוני.

ה-I20 רכב חדש, בגרסת 1.6 עם 120 כ"ס הוא צריך להיות מעניין, קח נסיעת מבחן.

היתרונות של האיביזה הם : קודם כל הרכב חדש לחלוטין, איכות חומרים טובה, ביצועים טובים וגיר DSG שזה היתרון הכי משמעותי. מה שכן, האיביזה גם מעט יקרה מהיתר.

פורסם

מבין 3 האופציות הכי הייתי מתייחס ברצינות לI20 - מכונית חדשה שאתה יודע שהדגם לא יוחלף בקרוב ולא תהיה איזה מתיחת פנים שתבאס אותך ותחשוב "אוי קניתי מוקדם מדי" האחזקה גם תהיה זולה מהסיאט, והיא עולה עליה גם בפן הבטיחותי עם 6 כריות בגרסת בסיס מול 4 בסיאט.. בקיצור מבין ה3 היונדאי היא האופציה הכי רצינית מבחינתי, מצד שני היאריס יקרה אבל המחיר שלה ירד אחרי המיסוי הירוק, והיא קיבלה מנוע חדש, והיא שומרת על ערכה באופן מדהים , אם תתפשר על עיצוב ומרווח פנים לטובת שמירת ערך טובה ומוניטין אמינות גבוה. אז לך על היאריס, אבל אם אתה מחפש פינוק אמיתי ברכב חדש ולא אחד בלי חלונות חשמל, אז לך על היונדאי, לדעתי היא עדיפה לצרכים של מי שלא מחפש דינאמיות מעולה וזה... בקיצור היא "החבילה הכוללת" הכי טובה שיש.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

אני עומד באותה דילמה ואני עם תקציב דומה ואבא שמאוד לחץ לקנות יאריס.

היאריס הידנית (שלא תחשוב על רובוטית!) מגיעה עם 2 כריות אוויר, 2 רמקולים בלבד, תא מטען קטן, בלי חלונות חשמל וכמעט לגמרי בלי אבזור.

לעומתה, מאזדה 2 לדוגמא, ב 104K או 108K מגיעה הרבה יותר מפנקת, עם מנוע יותר גדול.

שתף אותנו בדילמה שלך, מפני שאני נמצא כמעט בדיוק באותה הדילמה חוץ מהעובדה שאני יכול למתוך את התקציב.

פורסם

בתקציב הזה ניתן להוסיף גם את הסוזוקי SX4 האצ'בק החדשה.

שווה בדיקה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...