Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קראתי לפני מספר דקות כתבה על התקציב ובה הוזכר הרשות הנ"ל.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3733241,00.html

לא ממש ידעתי על קיומה.

מה היא בעצם עושה?

ובעצם, למה לא ניתן להיעזר בה לקידום המטרה של כולנו?

אם התפקיד שלה זה ספורט מוטורי ויש לה כסף מהמדינה בשביל זה, נראה הגיוני שנוכל לעשות משהו איתם. לא?

אני לא מעוניין שהנושא הזה יהפוך לעוד ויכוח חסר טעם. נמעס מזה.

אז לפני שאתם עונים, תחשבו האם יש בזה תועלת לכולם.

יואל כהן.

יואל

פורסם
רשות לנהיגה ספורטיבית: תקנים אין, כסף יש

אחרי שנים רבות של הזנחה, בהן לא היה הסדר ראוי לספורט המוטורי בישראל, הוקמה בשנת 2007 הרשות לנהיגה ספורטיבית, מתוקף חוק שאושר במליאת הכנסת. מצד שני, בישראל הנהיגה הספורטיבית עדיין אינה מותרת, ולמעשה לא קיימים בארץ מסלולים ייעודיים עבורה. מדוע? משום שעדיין לא אושרו כל התקנות המתאימות לעניין.

העובדות האלו אינן מפריע למדינה לתקצב את אותה רשות לנהיגה ספורטיבית מדי שנה בסכום לא קטן של 4 מיליון שקל. זאת, על אף שבשלב זה עדיין לא ברור לאיזו מטרה בדיוק מיועד הכסף.

מוזר....גם אני לא שמעתי על זה, מה שיותר מוזר זה שרשום שהרשות המדוברת קיימת ומקבלת תקציב שנתי של 4 מליון מ-2007, ז"א 12 מליון ש"ח הולכים ל...רגע למי באמת הם הולכים?!!!!!

תקציב של 4 מיל' בשנה זה לא הרבה, אבל זה רק גורם לעיקובים להיות עוד פחות מוצדקים,

אני אנסה לחפש היום משהו שקשור לרשות המדוברת, למרות שלא שמעתי עליה עד היום...

ליעד.

פורסם

איך לדעתכם חוק הספורט המוטורי וכל התקנות הולכים ומתהווים, מעצמם?

התקציב המדובר משמש לתשלום לאנשים שעובדים על הנושא, עובדי מדינה, או יועצים בשכר כמו: כותבי התקנות, יועצים משפטיים, יוסי ניסן שמרכז את נושא הספורט המוטורי במשרד הספורט ועוד רבים וטובים.

אני וחברי הרבים בתחום הספורט המוטורי מתלוננים רבות על הסחבת שנגרמת על-ידי גורמים שבגללם הנושא לא מתקדם בקצב הראוי, אולם בסוף זה יגמר, לא תהיה להם (חברי הועדות שאמורות לאשר את התקנות) ברירה.

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

לא חשבתי לרגע שהם מתהווים מעצמם, אני חשבתי שהם לא מתהווים כלל

אני חושב שתקציב כזה הוא מאד קטן (אין מה להכנס לדיון אם זה מוצדק או לא, כי המדינה שלנו גם ככה במצב לא משהו), אבל לגרור את הנושא למשך שלוש שנים....חייבים להסכים שאין התקדמות פרוגרסיבית ביישום החוק, וכרגע כל מה שמתנהל בהקשר לספורט המוטורי ונחשב חוקי, מתנהל באיטיות ונתקל בהמון מכשולים (מסלול כוכב יאיר זו דוגמה טובה)

באמת שכולי ציפיה ותקווה שהעניינים יתחילו להתקדם, ואני מפחד שהעניינים יפלו בין הכסאות...

ליעד.

פורסם

דני ,

כבר לפני כחודשיים קראתי בעיתון מתחרה (גלובס) , שמשרד או רשות הספורט (לא זכור לי במדויק) מעונינים

להסיט תקציבים מספורט מקצועני לחובבני והמרוויח הגדול עומד להיות : הספורט המוטורי .

רק שישמרו על הכסף עד שיגיע החוק .

טוני בורשטיין

פורסם

טוני שלום לך ולכולם

אם כבר נכנסנו לנשוא הזה כבר ב2008 הוקצבו תקציבים להתאחדויות השונות 3 במספר כמו 200.000 שקלים לכול התאחדות, אבל מה ברגע שהערימו קשיים והופיעו כל מיני שטיויות חדשות גם זה נעצר והכסף נשאר במשרדו של יוסי ניסן ושות.בזמנו ניסו להגיד ליוסי טוב לא קיבלנו תקציב לשנת 2008 אז תעביר את התקציב לשנת 2009 שיהיה 400.000 אני לא יודע מה היה המשך הדיון בקשר לזה. מה שאני כן יודע שאף אחת מהתאחדיות שישנן היום לא קיבלה גרוש שחוק.ובואו נעשה חשבון שנניח שישנם 4 איש שעובדים היום שם ומקבלים משכורת של רק 15 אלף שקל נטו לחודש ההוצאה השנתית היא 750.000 שקלים רק להחזיק את המשרד הזה, כפול 3 שנים ? == הנה הלכו 3 מליון שקל חא חא חא ממש לא מצחיק. איי ראסט מיי קיייס.

בהצלחה עם התקציבים המטיףף

פורסם

לגבי מי שאומר שהעינינים מתקדמים, מקווה שהוא יודע ולא רק מעריך.

הינה קישור לדף הראשי שלהם. אין הרבה הבדל באתר והמידע בו מיום הקמתה:

http://www.mcs.gov.il/יחידות/מינהל+הספורט/הרשות+לנהיגה+ספורטיבית/default.htm

(רק שעכשיו משרד הפסרט התפצל ממשרד המדע והאתר נימצא במיקום חדש)

אם שופטים לפי האתר, אין שינויים. הייתי מצפה לראות משהו חדש אם היה נעשה עבודה של ממש בנושא.

יואל כהן.

יואל

פורסם
שלום לכולם,

קראתי לפני מספר דקות כתבה על התקציב ובה הוזכר הרשות הנ"ל.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3733241,00.html

לא ממש ידעתי על קיומה.

מה היא בעצם עושה?

יואל

מצורף קישור לראיון שנערך עם יוסי ניסן, יו"ר הרשות

שם לב שהראיון התקיים לפני שנה בדיוק ( פלוס כמה ימים...)

יוסי ניסן: "אני רוצה להשריש תרבות של ספורט מוטורי"

yossi-nisan-interview-ph.jpg

פורסם
מי אמר שהעניינים מתקדמים?

זה מה שהבנתי כשאמרתה "מציע להמתין".

לי זה היה נראה כמו רמז שמשהו הולך לקרות.

כנראה שלא הבנתי נכון.

אז למה ובשביל מה להמתין?

יואל

פורסם
יואל

מצורף קישור לראיון שנערך עם יוסי ניסן, יו"ר הרשות

שם לב שהראיון התקיים לפני שנה בדיוק ( פלוס כמה ימים...)

יוסי ניסן: "אני רוצה להשריש תרבות של ספורט מוטורי"

טל,

זה כבר לא מפתיע. זה לא רק בתחום שלנו. בהרבה תחומים המדינה שלנו מתנהגת כך. אין ממש אכיפה של כללים.

זה הסיבה שאני שונא את הביטוי "יהיה בסדר". אני תמיד שואל: "איך בדיוק ומתי?".

ענינים מסוג כזה גורמים לי לקנות במדינות אחרות, אפילו מ"עולם שלישי".

יואל

פורסם

ערב טוב לכולם ולך יואל

מה לא הובן לך יואל בדיוק? זה שיוסי ניסן מספר סיפורים ומנסה להראות שהכול נהדר? ובסופו של יום לא יוצא כלום? לא הבנתם כבר שכל המשחק הזה נמשך ונמרח כמו מסטיק בזוקה? חברה לכול מי שקורא פה השטויות האלו ימשכו עוד שנים עד שנראה אור ועד אז יוסי ניסן ושות ימשיכו לקבל משכורת וימשיכו לספר ספורים. אני נפגשתי עם יוסי לפני 3 חודשים והוא במפורש אמר לי שתוך שבועיים אירדא והשותפים שלה יקבלו התאחדות, ומה קרה מאז? כלוםםםםם קשקושי ביצים מספיק נמאס מי הספורים בואו נעשה מעשה, אבל נראה לי שכולם פה נהדרים בכתיבה אבל כשזה מגיע לעשיה כולם חוזרים לחורים שלהם??

המשיכו לנהוג בזהירות לפחות נפחית בתאונות המטיףף

• תוכן חדש...