Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו של חבר שלי, אז אני מפרסם את הבעיה בשמו.

האוטו הוא טיפו שנת 94, 160,000 ק"מ, לא דיגיטלי, הזרקת דלק, 1600, ידני כמובן.

זה מה שהוא כתב:

נסעתי באיילון ופתאום המנורות של המצבר והשמן נדלקו , לחצתי על הגז והן נכבו. המשכתי לנסוע , אחרי 100 מטר עמדתי בניוטרל והאוטו פשוט נכבה, התנעתי אותו והמשכתי לנסוע והכל היה בסדר. הגעתי לבי"הס החניתי את האוטו, האוטו היה דלוק, יצאתי לשניה והוא נכבה.

אחרי זה נסעתי הביתה והמנורה של הזרקת דלק כל הזמן היבהבה, זאת אומרת נדלקה ואחרי כמה מטרים נכבה.

אני לא יודע אם זה קשור אבל, במהלך כל הנסיעות כשאני מחליף הילוך האוטו קופץ וכשאני מוריד את הרגל מהגז האוטו קופץ. קופץ כאילו מישהו דוחף את האוטו כזה רועד.

תודה רבותיי ! :p

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

לפי תאורך אכן נראה כי יש בעיה במע' הזרקת הדלק. לצורך אבחון כדאי לגשת למוסך מורשה היבואן שלו יש את מחשב האבחון (אקזמינר) המתחבר אל מחשב נהול המנוע וסורק את נתוני מע' הזרקת הדלק לאתור התקלה. בדיקה נוספת חשובה הנה של לחץ וספיקת משאבת הדלק החשמלית. באם תרצה הכוונה למוסך נא ציין אזורך.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

אם אני לא טועה הבעיה בטיפו נפתרה

האוטו נלקח למוסך ואחד מהאינג'קטורים היה סתום...

הוא יצא בזול....... לבנתיים :twisted:

Scooby WRX

• תוכן חדש...