Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהי דרך הפעולה כאשר מבקשים להוסיף את השם של בת הזוג (אישתו) ברישיון הרכב, כאשר בעל הרכב מרותק למיטה מבחינה רפואית?

יש לשים לב: לא מדובר על החלפת בעלים אלא הוספת בעלים ע"מ לא "להוסיף/להעביר יד".

פורסם

אני לא זוכר בדיוק היכן עושים את זה (נראה לי במשרד הרישוי ולא בדואר) אבל זה לא מוסיף יד (רק הסרת בעלים מרישיון הרכב מוסיף יד).

לאחר עריכה: קבל תיקון, גם הוספה של בעלים מעלה יד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מנסיוני האישי,בפירוש,

הוספת בת זוג (אישתו) לרשיון רכב לא מוסיפה יד נוספת ומבוצעת ללא תשלום במשרד הרישוי.

http://www.mot.gov.il/wps/portal/HOME/HE_RISHUI_INFO/index.jsp?subject=HE_RISHUI_INFO_14

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תרשמו לעצמכם כרטיס צהוב עברתם על כלל 5 :-)

התשובה הנכונה

לא ברישום ולא בהסרת הרישום מתווספת יד

המקור משרד הרישוי

http://www.mot.gov.il/wps/portal/HOME/HE_RISHUI_INFO/index.jsp?subject=HE_RISHUI_INFO_14

הבעיה שלך היא חוסר היכולת של המעביר בגלל מחלתו להגיע פיזית למשרד הרישוי.

אני מעריך שמכתב על כך מבית החולים צריך לספק את משרד הרישוי + יפוי כוח של המעביר .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הורדת שותף והוספת בן זוג אלה פעולות יחידות שלא מוסיפות ידיים ברשיון רכב.

עושים את זה במשרד הרישוי ולא בדואר, אבל צריך לשלם אגרה בדואר.

• תוכן חדש...